2777
2789
عنوان

کسی بیداره بچم دوسالشه امروز روزچهارم که تب میکنه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 64 پست
دختر منم همینطوری مریض شد یهو تب کرد ۳۹ درجه ۳ روز همینطوری بود اصلا پایین نیومد تبش بعد ۳ روز قطع ش ...

ویروس نیس عزیزمطمئنم چندروزپیش عصری بردمش حموم رفت توپارکینگ بازی کردهوایکم خنک بودازونجاگلویاگوشش عفونت کرده

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی بااستامینوفن کنترل میشه نگرانم چراتب قطع نمیشه بعدچهارروز

اگه علائم دیگه ای جز تب نداره چطور میگی سرماخورده؟ تبی که بیش از ۷۲ساعت طول بکشه نیاز به بررسی داره باید آزمایش خون بده ممکنه عفونت توی خونش باشه و نیاز به بستری داشته باشه و داروی بیمارستانی بگیره،پسر خودم کوچیک بود دوبار این اتفاق براش افتاد و هر دوبار بستری شد 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
اگه علائم دیگه ای جز تب نداره چطور میگی سرماخورده؟ تبی که بیش از ۷۲ساعت طول بکشه نیاز به بررسی داره ...

نه سرفه میکنه ولی خیلی کم اره منم ترسم همین میگن3روزبیشترتب خطرناک

اگ گوش با گلو عفونت داره نیاز به چرک خشک کن داره البته باید سنش هم در نظر گرفت ضرر نداشته باشه((اگ ویروس باشه نیاز به خشک کننده نداره))

بهترین  استامینوفن برا بچه ها کوچیک پاراکید خودم ب بچه هام میدادم

برا ‌پاشویه هم ی تشت آب ولرم توش هم نمک بریز هم بزن

اول دست و پاهاش بشور بعد ی حوله یا هرچی بزن تو آب زیر بغلش و رو گوشاش بزار بدنش فوری خنک میشه تا صبح

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

بیشتر ببینید

انشالله بهتر باشه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

بیشتر ببینید

سوره همزه ۱۵ بار بخون تو آب بده بخوره ؛؛؛ وهمچنین آیه وقلنا کونی بردا سلامن علی ابراهیم ای آتش برای ابراهیم سرد باش ؛؛؛ و همچنین صد حمد بخون تو آب بده بخوره ؛؛؛ مقداری صدقه به نیت  رسول الله بنداز به اندازه پنج عدد نان پول باشه حداقل ؛ تا شب انشالله خوب میشه ؛ براش تخم مرغ هم بگردون دور سرش  بشکن چون بچه ها اکثرن به چشم  هک زود میان 

بدنش عفونت داره استا رو قط کن بروفن بده من خودم تو کار دارو ام نترس

پروفن نبایدمعده پرباشه؟ببین براگوش عفونت کنه قطره میدن یاچرک خشک کن2سالشه؟

اگ گوش با گلو عفونت داره نیاز به چرک خشک کن داره البته باید سنش هم در نظر گرفت ضرر نداشته باشه((اگ و ...

ازیترومایسین داده دوروزه میدمش نبایداثرمیکردتاالان؟