2777
2789
عنوان

خیانت همسرم کلا اعتماد به نفسمو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 58 پست

عزیزم اگه اونا براش خوب بودن که باهمونا میموند

ولی الان برگشته پیش تو و حتما پشیمونم هست

ولی سعی کن به خودت برسی هیکلتو رو فرم نگه دار موهاتو رنگ خوشگل بزار ناخن بکار پاکسازی پوست برو

همیشه آرایش ملایم داشته باش و بوی خوب بده

هرروز دوش بگیر و لباسای قشنگ بپوش

نه بخاطر شوهر بلکه به خاطر خودت 

اینکارا انرژی زنانه رو بالا میبره و اعتماد بنفس میاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا اعتماد به نفسمو گرفته احساس میکنم زشترین زن دنیام

اینکه مردی خیانت میکنه دلیل این نیست که زنش خوشگل نیست و فلان ذاتش کثیفه 

هستن مردایی ک هزاران برابر از سوهرت تو قشنگترن یعنی توام باید بری با اونا این حرفو نزن دختر خوب

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید

عزیزم زنی هم که شوهرم باهاش به من خیانت کرد خیلی چاق وزشت وهیکل مردونه وبداخلاق بود یه ده سالی هم ازمن بزرگ تربود ولی منم اعتمادبه نفسم گرفته شد

خیانت کلااعتمادبه نفس آدم خیانت دیده رومیگیره 

ببین من مطمئنم توصدمیارزی به اون زنای خراب 

چون تومتعهدوباوجدانی ولی اون آشغالا خیلی هاشون میدونن طرف زن وبچه داره بازباهاش واردرابطه میشن 

صددرصد توازاوناسرتری چون خونه خراب کن نیستی دستمال کثیف این مرد اون نامردنیستی همینم ازسرشوهرت هم زیادیه

لوند چیه خواهر جن ده ان و دم دستی دستمال کاغذی

مهم اینه ک بلدء کارن

مرد هم اغوا میشه و خواه ناخواه مقایسه میکنه

من خیلی رو خودم کار کردم و بهتر شدم براش اما باز اعتماد بنفسم رفته

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

عزیزم اشتباه از اونه تو از نظر ظاهری هیچ مشکلی نداری

خیانت هیچ ربطی به زیبایی نداره اگه داشت به آنجلینا جولی و جانی دپ خیانت نمیشد

طرف مقابلت بی وجود و پست فطرته اون باید اعتماد به نفس نداشته باشه نه تو

کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه‌ گزارش بزنی

اون زنا اگر خوب بودن که خودشونو به ی مرد متاهل عرضه نمیکردن شما شخصیت داری که اونا بهره ای ازش نبردن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
مهم اینه ک بلدء کارنمرد هم اغوا میشه و خواه ناخواه مقایسه میکنهمن خیلی رو خودم کار کردم و بهتر شدم ب ...

بلذ نیستن اینقد با همه بودن ماهر شدن تحربشونه زیاده 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید
احساس پوچی میکنم روزهامو میشمرم کی عمرم تموم بشه از این زندگی راحت شم

ببین مردا مثل زن ها به جزییات نگاه نمیکنن

برا همون ک خانم میره ارایشگاه اقا دوساعت فکر میکنه خانم چه تغییری کرده

یه چیزایی بولد که خب غیر قابل انکار مثلا تیپ و لباس شیک و مرتب داشتن 

موهارو قشنگ و مرتب بستن قشنگ حرف زدن اروم و متین حرف زدن

چه زن چه مرد از ادم ضعیف و وابسته و اویزون خوشش نمیاد

مردها هم شیفته زن مقتدر و مستقل میشن

خ از خیانت ها زن ها حتی زیبا هم نیستن همون لوندی و بلد بودن ک مردهارو خام میکنه

از هول هیز رد کرده ابجی اینم بگم همه خوشگلن هیچکس زشت نیست اینجوری به خودت نگو تو هرچی باشی از اونا بهتری نبینم دیگه حرف همچین بزنی 😂❤✨

‌ ‌ ‌‌     جـی پـی تـی  .‌ ‌ ‌ ✨🎀   ‌