2777
2789
۱۷۵ واقعا عاااالیه

من از همسن و سالام بلند ترم یکم ضایعس اکثرا ۱۶۰ تا ۱۷۰ هستن 

بعد من با کتونی و کفش ...

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو سه سالی هست انقدر مونده نمیدونم احتمالش هست بازم رشد کنه یا نه...💔ولی کاش یه دارویی واسه کوتاه ش ...

خب پس نگران نباش احتمالا همین جور بمونه قدر خودت را بدون قدت خوبه به نظرم😍

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

قدم توی ایران خیلی ضایعه

اونو بیخیال

اوضاع درسی در چه حاله دوران عید چقدر خوندی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

زیاد نخوندم چند روز اول شش ساعت میخوندم بعد ولش کردم من یازدهم تجربیم تو چه رشته ای هستی و چقدر خوند ...

منم یازدهم تجربیم شرایطم دقیقا همینجوریه

عزیزم انشاالله برای شما😍 اگر کنکوری هستیدروزای مدرسه میانگین ۷ الی ۸ ساعتروزای تعطیل مخصوصا نزدیک ک ...

😍😍مرسی گلم انشالله 🥺💔

من امسال نوبت اول معدلم ۱۹.۵۰ شد ولی خب بازم نتونستم نوبت اول رو خوب بخونم چون مادر بزرگم فوت شد بعد برای کنکور هم تاثیر دوازدهم ۴۳ درصد شده و کنکور ۴۰ درصد من الان موندم چی کار کنم واقعا تایم کمی هم تا کنکور مونده مدرسه هم بعد از این تعطیلات میخوام یکی در میان برم و بیشتر میشه گفت روی جامعه دهم و جغرافی دهم و اقتصاد بهترم و فنون رو دارم ویدیو های آقای یکتا رو میبینم ک تقریبا الان سطح خودم ت ارایه ها حدود ۵۰ الی ۶۰ درصد و میخوام منطق رو بخونم و عربی رو ترجمه بیشتر کار کنم و ویدیو آقای فلاح رو ببینم و برای ریاضی ویدیو آقای اریان حیدری رو میخوام ببینم ولی موندم چطور ریاضی رو بخونم ک بتونم سوالات کنکور رو جواب بدم برا فلسفه هم میخوام بیشتر دوازدهم رو بخونم و جامعه دوازدهم و جغرافی دوازدهم رو بخونم و تاریخ رو برای دوازدهم و اگر بتونم چند درس از دهم و چند درس از ۱۱ بخونم 

ب نظرتون کار درستی میکنم؟

چون برای دیدن ویدیو ۵ ساعته گاها تا ۱۰ ساعت هم طول میکشه چون در کنارش برات نکته برداری کنم 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

بیشتر ببینید
😍😍مرسی گلم انشالله 🥺💔من امسال نوبت اول معدلم ۱۹.۵۰ شد ولی خب بازم نتونستم نوبت اول رو خوب بخونم ...

هدفت چه رشته ای هست؟پذیرش فرهنگیان فقط اردیبهشت هست اگر فرهنگیان نمی خوای تا کنکور تیر میتونی کامل مطالب را بخوانی  توی این فاصله تا کنکور اردیبهشت اون درس های که میبینی خیلی عالی هستی را تست بزن ازشون که یادت نرن فنون که گفتی قسمت آرایه به درصد ۵۰ و اینا رسیدی خیلی عالیه این خودش یه نکته ی مثبت هست 

در مورد ریاضی هم من خودم ۵۰ درصد زدم توی کنکور پایه ات توی درس چجوریه کلا؟خیلی ضعیف یا متوسط؟

روان شناسی و اقتصاد چون تک کتابن سعی کن عالی کار کنی

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

هدفت چه رشته ای هست؟پذیرش فرهنگیان فقط اردیبهشت هست اگر فرهنگیان نمی خوای تا کنکور تیر میتونی کامل م ...

ففرهنگیان کلا نمیخوام بخونم 

قبلا هدفم این بود روانشناسی بخونم اما الان خیلی تردید دارم چون میگم اگه ی وقتی قصد داشتم مهاجرت کنم بتونم مهاجرت تحصیلی داشته باشه یعنی بورسیه ت اون رشته ب نسیت راحت باشه و میخوام یا دانشگاه تهران یا شهید بهشتی یا علامه طباطبایی قبول بشم 

من ریاصیم دبیرام هر سه سال میگن خیلی خوبی دبیرم میگه ریاضی رو سعی کن بخونی چون میتونی درصد بالا اما نمیدونم چطور بخونم ریاضی دوازدهم نوبت اول رو ۱۹ شدم با اینکه کلا ۲۰ دقیقه اونم صبح قبل امتحان فقط ی فرمول ها رو نیگا کردم 

واییییی شما چطور ۵۰ درصد زدی😍راز موفقیتت چیه ب منم بگو 

بعد میگن ت کنکور اردیبهشت تراز بهتری بهت میده تا کنکور تیر ب همین خاطر میگم حداقل تلاش کنم الان رو 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

بیشتر ببینید
هدفت چه رشته ای هست؟پذیرش فرهنگیان فقط اردیبهشت هست اگر فرهنگیان نمی خوای تا کنکور تیر میتونی کامل م ...

ولی خب نوسانی درس میخونم چون در کنارش دارم کلاس فرمان میرم برا گواهینامه ب همین خاطر تایم رو نمیشه مدیریت کرد

بیشتر ببینید
ففرهنگیان کلا نمیخوام بخونم قبلا هدفم این بود روانشناسی بخونم اما الان خیلی تردید دارم چون میگم اگه ...

خب پس رتبه ات باید خیلی خوب باشه مطمئنا هم میتونی💪🏻😍چون معلومه درست هم خوبه من پایه ام توی ریاضی قوی بود ولی شما هم میتونی معلمت درست میگه کار کن روی ریاضیت

خب پس رتبه ات باید خیلی خوب باشه مطمئنا هم میتونی💪🏻😍چون معلومه درست هم خوبه من پایه ام توی ریاضی ...

فدات شم مرسی شما لطف داری ایشالا قبول شم💔

بیشتر کدوم مباحث رو توی ریاضی بخونم ؟

بیشتر ببینید