2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9468 بازدید | 278 پست
شمام همراه شو ،بزار مردم به عنوان یه دختر باشعور و خاکی و مهربونه ازت یاد کنند ،نه به عنوان یه دختر ...

شاید باورت نشه ولی اصلا برام مهم نیست دیگران چه نظری در موردم دارن

کسی که تا حالا چیزی بهم نگفته ولی اگر مثلا چیزی بهم بگن میگم ازینایی که شما فکر میکنی مزخرف ترم کجاشو دیدی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
میگفتی تو غصه النگوهای منو نخورطفلکا براشون عجیبه زیادی عزت و احترام داریم

عزیزم با یکجا نشستن تو مهمانی کسی عزت و احترام بدست نمیاره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما ک ندیدیم اینجا کسی از عروس دفاع کنه😂 همه مدافع خواهرشوهرا و مادرشوهرن ولی اسی حق باتوعه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
کار شوهرت خیلی عجیب بود پاشو بیا مادرت دست تنهاس خب خودش چرا کمک نکرد میبینه شما دستت بنده پدری براد ...

چون عیبه مرد کار کنه

اونا باید بشینن پا روی پا بندازن مهمون براشون سفره جمع کنه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
اره خونه ماهرکس جای خودشو داره عزیزم

اره جای شدهرت بالای مجلسه. بهترین غذا رو یذاری جلوش

داداش ات پاش رو بنداز روی پاش گل بگه گل بشنوه

بعد از کسی ک اونی ک اولین باره پاشه آشپزخونه ات رو جمع و جور کنه..تازههههه چای مردهااااا رو بذاره بیشتر مهمونی بهشدن بچسبه

قلب مادر شما مشکل داره عروس اش باید غصه بخوره ولب پسرش بشینه لم بده چون اهمیتی براش نداره

شاید باورت نشه ولی اصلا برام مهم نیست دیگران چه نظری در موردم دارنکسی که تا حالا چیزی بهم نگفته ولی ...

پشت سرت میگن،بعد میشی منفور فامیل ،میدونی ما داریم با جمع زندگی میکنیم نمیشه بگیم نظراتشون برامون مهم نیست

خب اونا شاید نمیدونن شما معذبی ب نشانه احترام میام کمکتون کنن

اخه اصرارر اصرارررررر من اصن مهمون میاد کاری ندارم یا بعد شام با اصرار میخوان غذارو جابجا کنن ظرفا شسته شه درصورتی که من متنفرم مهمون نشسته تو اشپزخونه باشم شوهرمم میگه بیا بشینیم کنار هم اونا رفتن کارارو کن