2777
2789

تروخدا بیشتر ناامیدم نکنید حتی اگه حقیقته فقط بگین روزای سختتون تو زندگی تموم شد یا نه؟😔🥲💔حداقل بتونم این ذره امیدمو واسه جنگیدن و گذر از این روزا حفظ کنم😔

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید بهتر 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه فکر کردی اینهمه آدم دارن توی این کره خاکی زندگی میکنن همه شون علی بی غم بودن؟

نه دختر گل.

ماها یه زجرایی کشیدیم که از نو ساخته شدیم.

هنوزم خواهیم کشید.

کلا انسان در رنج آفریده شده.

اینکه چجوری طی کنی و به آینده امیدوار باشی مهمه.

میگذره یه روزی،اونجور که برمیگردی و با خودت میگی ایول به خودم که تونستم پشت سر بذارمشون.

و مطمئن باش یه آینده خیلی شادتر بعد از اون برات رقم میخوره

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

اره عزیز به خدا که روزهای خوب اومد من سختی زیاد کشیدم اما معجزه شد الان هزار بار شاکرم بهتره وضعم

روزهای خوب هم برای تو میاد از لطف و مهربانی خدا ناامید نباش 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
بیشتر ببینید
برای من از ۲۸ سالگی به بعد کمتر شد

وای ۶ ساله دارم میکشم ۶ سال دیگم نمیتونم تحمل کنم کاش زودتر حل شه مشکلام🥲

امضاتون همیشه یاد فرام میندازه منو

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30