2777
2789
عنوان

حداقل به تاپیکای بقیه کاری نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 74 پست
ای بابا صبح تا شب جامعه پر از هرزه و مریض و متجاوزه اصلا به بعضیا برنمیخوره، تو سایت میبینن یکی یه م ...

خب باشه ، شما اگه میتونی اینارو درست کنی ، بسم الله 

این گوی و این میدان

نه ایشون مشکلی نداره مشکل ما داریم که تاپیکش رو نگاه می‌کنیم 🤣🤣🤣🤣 باید بریم چشم پزشک چشمامون رو ...

یه کاربر دیگه هست دائم درباره مشکلات همسرش تاپیک میزنه و بد هم نفرینش میکنه و جملات بسیار زشتی در مورد همسرش به کار میبره و تو اکثر تاپیک ها بهش میگن جدا شو میگه نمیتونم، یه بار یه نادونی شبیه خودش تو یکی از تاپیک هاش گفت من متوجه میشم تو چی میگی، اینم برگشت در جواب گفت ممنون که درک کردی بقیه که راهنمایی میکنن واقعا عقل ندارن!!!!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب شما اگه میتونی اینارو درست کنی درست کن ،عین این میمونه یه بچه دلش درد میکنه ،داره گریه میکنه ، هی ...

پس اگر کسی تذکر میده به خاطر اینه که طرف خودشو درست کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مخالفم 

کسی ک دائما راجب یه چیز تاپیک میزنه قطعا ی مشکلی داره باید بره درمان کنه

والا بهشون چیزی میگی کم مونده پارت کنن درصورتیکه مشکل از خودشونه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
یه کاربر دیگه هست دائم درباره مشکلات همسرش تاپیک میزنه و بد هم نفرینش میکنه و جملات بسیار زشتی در مو ...

عقل و منطق یک سری نی نی سایتی !!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چشم توجامعه هم دیدیم کسی رفتار نامناسب داره باهاش کنار میایم خیلی منطقی و شیک ....

من اینجا بیشتر اوقات میبینم تاپیک تکراری میزنن هیچکس جواب نمیده یه چند نفری هم بگن خب اون کسی که تاپیک زده جواب درستی از اون نظرات نمیگیره مجبورا چندین بار تاپیک میزنن حالا یه عده مریض هستن واسه خراب کردن اعصاب بقیه میزنن ربطی به همه نداره. و به قول اسی همون بهتر اینجور تاپیک هایی که میدونین عمدا اینجوری میکنن نرید و جوابی هم ندین بلکه خودشون بی خیال بشن نشن هم که آدم نادرستی باشن با تشر من و شما درست بشو نیستن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
خب نمیکنه چه کنیم بنطرت

همون طوری که اون حق داره از نظر شما هزار تا تاپیک تکراری بزنه بقیه هم حق دارن بگن که خسته شدن خیلی راحت

مخالفم کسی ک دائما راجب یه چیز تاپیک میزنه قطعا ی مشکلی داره باید بره درمان کنهوالا بهشون چیزی میگی ...

خب چه کاری از دست ما بر میاد ؟؟؟؟ 

شما اگه میتونی درمانشون کن 

بعدشم منطور من کسایی بود که واقعاااا دنبال راه حلن نه اینایی که از بیکاری تاپیک میزنن