2777
2789

سلام خانوما 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

جریان از این قراره که من بارها تو همین سایت دیدم که یه کاربر میاد تاپیو های تکراری میزنه ، نطر میخواد از بقیه ، لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم کاری نداشته باشید بهشون ، این آدما تو ذهنشون دارن ادیت میشن ، حتما راه حلی براش پیدا نکردن که انقد تاپیک میزنن ، یا شاید یه تسکین میخوان برای خودشون 

ازتون عاجزانه خواشه میکنم دیگه به تاپیک های تکراری بقیه کاری نداشته باشید ، اینجا یه سایت  عمومی هر آدمی حق اینو داره روزانه تا ۶تا تاپیک بزنه 

تو دنیای واقعی که نمیشه با آدما درد و دل کرد ، فقط اینجا میمونه 

خواهشا کاری نکنید اینجا هم از دست بدیم ، 

خود من بشخصه خیلیی وقتا شده از یه موضوع ناراحت بودم،  دنبال یه تسکین برای حالم بودم ، اومدم اینجا تاپیک زدم بعصیا که ادمای خوبی هستن اومدن بهم دلداری دادن حالم خوب شده 

ولی یه عده کم بدتر اومدن اعصابمو بهم میریزن 

با این حرفا که : 

سطع دغدغه 

چند بار تاپیک میزنی 

مگه مهمه 

دیگه بقیه که نباید راجب تاپیکاشون از شما اجازه بگیرن 

اگه فکر می‌کنید با سلایقتون جور نمیاد نیاید داخل تاپیک مجبور نیستید که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پذیرش وجود انسان های بیشعور (فاقد احساس) مثل پذیرش شب و روز شدن هستش 

کسی که میاد اینجه باید بپذیره بیشعور هم وجود داره /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

پس بعدا کسی جوابشون رو نداد قسم ندن یا نگن کسی نمیاد تاپیک من شروع کنن فحش و ناسزا و توهین 

ولی کسی که روزی شش تا تاپیک تکراری میزنه و هر روز این کارو داره چند ماهه تکرار میکنه وسواس فکری داره باید بره دنبال درمان مناسب 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوب بهتره ادم خودشو درمان کنی یه راهش همین مقابله باخود هست که کمتر تاپیک رو تکرار کنه

خب شاید ایشون از درمان خودش ناتوانه 

شما اگه میتونی درمانش کن اگر نه نمک رو زخمش نزیر

کاربری که دائم میپرسه حقوق فلان شغل چقدره و درباره تمام مشاغل ایران تاپیک زده دقیقا چی داره اذیتش میکنه؟؟

بهتر نیست بره پیش روانشناس و خودش رو درمان کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
درسته عزیز ولی بعضیا شور داستان رو در میارن من کاربر دیدم یکسال سر یه موضوعی تاپیک میزنهبرای کسی کم ...

یک کاربر هست شش ماه هر روز تاپیک آزمایش و سونوگرافی بارداری میزنه و توهم بارداری داره دیگه من دارم تحمل میکنم بشه نه ماه ببینه باردار نیست تموم کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس بعدا کسی جوابشون رو نداد قسم ندن یا نگن کسی نمیاد تاپیک من شروع کنن فحش و ناسزا و توهین ولی کسی ک ...

قسم دادن که نه ، مگه معاملس؟

ولی لطفا بهش کاری نداشته باشید 

حتما نتونسته خوشد رو درمان کنه