2777
2789
عنوان

حداقل به تاپیکای بقیه کاری نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه اصلا وارد نمیشم ولی قبول کن کسی که شما هم میگی تا یه حدی میشه اسمش رو گذاشت درد و دل یا دنبال چ ...

خب شما وقتی میبینی تاپیکشون تکراریه خرجش یه فشار دادن انگشت روی گوشیه دیگه 

اعصاب خوردی نداره که

عجب خب وقتی واردش میشی بیا بیرون خرجش یه فشار دادن انگشت روی صفحه گوشیه

چشم 

توجامعه هم دیدیم کسی رفتار نامناسب داره باهاش کنار میایم خیلی منطقی و شیک ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چقدر حرفت حق هست

کاش میشد صد بار لایک کنم👍👍👍👍👍👍

حتی یکی گفته بود اونایی که تاپیک خانوادگی نمیزنن فیک ان

یا اونایی که قفل میزنن بدون کامنت و.....

خوب چیکار کنیم 

بیایم بریزیم کف سایت مسائلمون رو

یا خودم یه زمانی هی تاپیک صلوات میزدم

دیدم میگن چرا اینقدر صلوات جمع میکنه مگه اینجا زیارته

خوب تنها امیدم دعای دیگران بود اون موقع

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

کاربری که دائم میپرسه حقوق فلان شغل چقدره و درباره تمام مشاغل ایران تاپیک زده دقیقا چی داره اذیتش می ...

نه ایشون مشکلی نداره مشکل ما داریم که تاپیکش رو نگاه می‌کنیم 🤣🤣🤣🤣 باید بریم چشم پزشک چشمامون رو ببنده نبینم !!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

احسنت 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید
خب شما وقتی میبینی تاپیکشون تکراریه خرجش یه فشار دادن انگشت روی گوشیه دیگه اعصاب خوردی نداره که

اصلا شما متوجه صحبت من نشدی، من که گفتم اصلا وارد نمیشم ولی هر وقت وارد سایت میشم عنوان تاپیکش رو یه زمانی از روز تو صفحه میبینم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
اینو ولش کن.ب خودشون مربوطه..باز همین ادما سوراخمون میکنن واسه اینکه گزارش بزنیم تاپیکاشون بترکه

این باز خوبه اونایی که میان یقه اتو میگیرن برام حمد بخون

دوبارم دو نفر بهم گفتن برامون تاپیک بزن😐

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

چشم توجامعه هم دیدیم کسی رفتار نامناسب داره باهاش کنار میایم خیلی منطقی و شیک ....

خب شما اگه میتونی اینارو درست کنی درست کن ،

عین این میمونه یه بچه دلش درد میکنه ،داره گریه میکنه ، هی بهش بگیم کریه نکن 

ای بابا صبح تا شب جامعه پر از هرزه و مریض و متجاوزه اصلا به بعضیا برنمیخوره، تو سایت میبینن یکی یه مشکلی مریضی چیزی داره و چون کسی اهمیت نمیده به حرفاش  مجبوره شونصد بار تایپکشو تکرار کنه تا یکی مثل خودش رو پیدا کنه، یهو میشن فیلسوف متفکر و بااهمیت نسبت به جامعه 

.