2777
2789

من از حموم اومدنی بلوری میشم بعد یکم میگذره رنگ پوست خودم دوباره ظاهر میشه😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چشمای منم هر روز یه رنگه

پوستمم همینجوری گاهی سفید گاهی گندمی

شوهرم میگه با بوقلمونا سلول مشترک داری😖

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

هوف روزایی ک پوستم خوبه دلم میخواد زمان متوقف بشه😂

من یه کانسیلر دارم همون کانسیلرو یه روزایی میزنم زیر چشمم حس میکنم دارم ظهور میکنم یه روزایی میزنم حس میکنم برام تیرست 

یعنی حتی با متر و معیار رنگ ثابت کانسیلرم پوستم یه رنگ نیست😂

ولی خوبه تنوعیه دیگه هم خودمو با پوست تیره میبینم هم روشن

مسئله اینه روزایی که قرار مهم دارم پوستم روز شفافیتش نیست😅

ب نظرت چرا

ندانم اما 

دیدی یه عزا دار زیاد که گریه میکنه چهرش مغموم میشه 

دقیقا گاهی که کم میخوابیم یا زیاد میخوابیم یا استرس داریم یا خوشحالیم یا بیحالیم یا پر انرژی هستیم رو چهرمون هم اون شادابی یا بی حال تاثییر داره

من یه کانسیلر دارم همون کانسیلرو یه روزایی میزنم زیر چشمم حس میکنم دارم ظهور میکنم یه روزایی میزنم ح ...

دقیقا منم ی ضدآفتاب دارم ی روز برام تیرس ی روز روشن😑 اخ گفتی منم روزای مهم زندگیم پوستم رنگ عن میشه😂