2777
2789

واقعامادرا متوجه نیستن کار بچش اشتباهه نه تنها دعوا نمیکنه از بقیه هم انتظار داره بهش جایزه بدن واقعا که تا تاپیک پربازدید اینجوری بدتر بچشون در بزرگسالی ضربه میخوره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد خانواده شوهرم میفتم بچشون بچه منو میزنه بچه من گریه میکنه و اخر سر بچم متهم میشه به لوسی گری که نباید گریه میکردی مگه چیکارت کرد 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

انتظار جایزه داشتن اشتباهه

ولی اینکه میگه بچه مو دعوا نکنن درسته

من کسی بچه مو بزنه و مادرش جلوشو نگیره اول یکی دو بار با زبون خوش به بچه میگم نکن عزیزم با هم مهربون باشید

بعد جداشون میکنم

اما اگه ببینم ادامه دار میشه به مادرش پیام میدم مطرح میکنم 

درنهایت ببینم طرف مقابل نمیفهمه و تربیت نمیکنه بچه شو رابطه مو قطع میکنم با طرف

اینکه وسط جمع داد بزنم سر اون بچه این کار درست نیست 

الکی میگه بخاطر لوس بودنه

پرخاشگری علتش روان پریشان بچه هست 

توی خونه یا کتک میخوره یا دعوای پدر و مادر همیشگی میبینه یا اینکه خودش مورد آسیب‌ه

عشق و محبت خروجی ش نمیشه یه بچه روانی