2777
2789

اینجا تا کسی مشکلشو بیان میکنه بدون استثنا یه عده میان میگن فقط طلاق!!

بچه ها بیاین واقع بینانه تر ب زندگی نگاه کنید

زندگی ای داریم که توش مشکل وسختی ودعوا وبحث نباشه؟؟

چرا درست راهنمایی نمیکنید؟

اگر بلد نیستید چیزی نگید

بارها وبارها دیدم مثلا طرف همه چیش اوکیه شوهرش بچه ننه اس مثلا میگن فقطط طلاق!وا

بچه ها موفقیت ساختنی هست یافتنی نیس

این خانوم طلاق بگیره بعدی معتاد وعیاش ودست بزن از آب دربیاد چی؟

مادربزرگم همیشه میگ اگ برا مرد اول سرتو خم نکنی برا شوهر دومت باید تاکمر خم بشی

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید

صبروتحملتونو ببرید بالا بقول نجم الدین شریعتی قابلمه ی کوچیک زود سرریز میشه اون صبروشکیباییتون رو یکم زیاد کنید مث قابلمه ی بزرگ ک زود از کوره در نرید

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید

واقعا بعد طلاق نریختن برامون

خودمم میگم

بخدا خیلیا ک طلاق میگیرن حتی بااابدترین شرایط شوهرشون باز پشیمون میشن

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کسی که خونه پدرش جا نداره موقعیت و شرایط مستقل شدن نداره 

دلش نمیخواد شاغل بشه 

به هر شرایطی (کتک فحش تحقیر بی احترامی خساست خیانت و...) 

راضیه 

طلاق نگیره اما 

بچه دار هم نشه که بدبختی زنجیره اش ادامه پیدا نکنه 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

چ بخوایم چ نخوایم ما مسلمانیم

ماجهان سومیم

ما توایرانیم

هنوز دید خیلیا ب طلاق بده

هنوز زنای مطلقه اذیت میشن

هنوز خانواده ها کامل حمایت نمیکنن

حتی اگ حمایت کنن ی جایی سرکوفتشو میزنن

بیشتر ببینید

مادر شوهر شما حرف اضافه زیاد میزنه

اینجام مرکز مشاوره نیست کسی منتظر مشاوره تخصصی باشه 

اگه یکی زندگیش پای حرف اینجا بخواد ب طلاق برسونه خب خودش بی عقله...

اینجا کسی میگه طلاق یعنی برو مشاوره بگو نظرم اینه ببین واقعا همینه یا خودت مشکل داری ...

زندگی ک توش ارامش نباشه ادامه دادنش فقط حروم کردن جوونیته

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با اینجور راهنمایی ها موافق نیستم . ولی خب این ضرب المثل هم برای زمان مادربزرگامون بوده و الان کاربرد نداره .الان خیلی از خانم‌ها هستن که وقتی جدا شدن راحت و بی دردسر مستقل زندگی میکنن و شغل و جایگاه اجتماعی پیدا میکنن و نیازی به شوهر و آقا بالاسر هم ندارن ! چرا تا اسم طلاق میاد همه میگن از کجا معلوم بعدی فلان و فلان نباشه؟ مگه حتما آدم باید بره سراغ بعدی ها و هویتش و شادی اش رو وابسته به یه مرد دیگه کنه ؟

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
اخه نکته اینجاست که مشکلای نی نی سایتیا اکثرا خیانته خب اینا نسخه طلاق واجبن...برا شوهری که خیانت کر ...

من قبول دارم خیانت بدترینه.مطمعن نیستم منم اگ از شوهرم خیانت ببینم بشینم ب پاش

ولی واقعیت اینکه

حتی خیلی زنا با وجود خیانت هم نباید طلاق بگیرن

باید بشینن زندگیشونو درست کنن میدونین چرا؟چون بقول دوستمون شرایط طلاق ندارن

درمقابل اون بچه هاشون مسئولن ک اواره نشن

یا خانواده اصلا حمایتی ندارن

پس رفتن تو پروسه ی مرد سالار دادگاه های ایرانی اشتباهی بیش نیس

بیشتر ببینید

چه حرفا

وقتی شوهرت کتکت میزنه بهت فحش میده خیانت میکنه تریاک میکشه بگیم عزیزم پاشو زندگیتو جمع کن ادا درنیار نگو طلاق میخوام؟

بعدم شما همچین دیدگاهی نسبت به خانمایی که جدا شدن داری دور ما همچین رفتاری ندیدم تازه وقتی از یه شوهر تاکسیک جدا میشن بهش تبریک میگن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
من با اینجور راهنمایی ها موافق نیستم . ولی خب این ضرب المثل هم برای زمان مادربزرگامون بوده و الان کا ...

عزیزم میدونی ی دختر مثلا ۱۸ تا مثلا ۳۵ ک طلاق میگیره

باید یا حمایت خانواده باشه

یا شغل خوب خونه درحد عرف ودرامد وفلان

الان توایران تامیری سرکار بله مطلقه ای کوه پیشنهاداتت شروع میشه دیدم ک میگم

حتی اگ اینجورم نباشه اون طرف زندکی لازم نداره؟یعنی تااخر عمرش تنها بمونه؟؟

بله شاید ازدواج برا خیلیاشون دیگ‌مهم‌نباشه ولی بعد ی مدت از تنهایی زده میشن وباز میخوتن تشکیل زندگز بدن

من نمیگم ب هررر مثلا ذلتی زندگز کنید

میگم از ایرادها ومشکلات کوچیک چشم پوشی کنید واقعا برا هرچیزی دعوا راه نندازید

بیشتر ببینید

اون که صد در صد هیچ آدمی حتی با فتوکپی خودش اگر ساخته بشه نمیتونه زندگی کنه و سازش کنه و بعضیا تاپیکهاشون جعلی و الکی هستش و بخاطر همین میگن طلاق و یا مجرد هستن و نمیدونن زندگی متاهلی اسباب بازی نیست دم به دقیقه طلاق طلاق کنن و اگر خیانت ••• رو نمیشه بخشید و اینکه مادر بزرگتون برای کدوم نسل ها هستن ؟؟خیلی قدیمی هستن خب ولی بله شوهر اول فرق داره با شوهر دوم که از اولی بدتره...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید

مشکلاتی که بعضی نی‌نی سایتیا دارن فقط طلاق😂

چرا فک میکنین طلاق گرفتن خیلی بد و عجیبه؟

مامانم و کل اطرافیان از وقتی طلاق گرفتن

تازه تونستن پیشرفت کنن و بفهمن از زندگی چی میخوان

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید