2777
2789

دیروز با عمم اینا رفتیم بیرون

اخرین باری که اینا مارو بردن بیرون شاید هفت هشت سالم بود🤣

قبلش یه تیکه لباس نداشتم همه لباسام داغون و کهنه

گفتم یا لباس میخرم میام یا نمیام

این مامانم میره به بقیه خانواده میگه ما میریم اینو فوقش نمیبریم(1)

صبحی که میخواستیم بریم بیرون داداشم منو بیدار کرده بریم لباس بخریم نمیزاره میگه بخدا تعطیلن نمیزارم برین بعد خودش پاشد باهامون اومد با اینکه مطمئن بود تعطیلن🤣(2)نزاشت خوب بگردیم میگفت شوهرم خونه تنهاست زود باشین بعدم میگفت کار خوبی میکنی پسرم برامون لباس میخری این شوهر ذلیل شدم که نمیره سرکار بخاطر بیغیریتی و بیعاریش پس تو خرجمونو بده😐😐

من دلم برای داداشم میسوزه ولی وقتی خودش به فمر خودش نیست من حرفی ندارم باهاش چون اینا نمک نشنااااس ترین ادمای روی زمینن دو روز بعدم میگن تو مگه چیکار کردی؟

من چند روز بازارو گشتم فقط از یه مانتو خوشم اومده بود چون اکه امسال رفته باشین بازار میدونین تا چه حد مانتوها داغونن منم چون لاغرم قدمم خیلی بلند نیست همه مدلا بهم نمیان سخت بود،فقط این بهم میومد و پیداش کردیم

رفتیم تو مغازه میگه نه بهتم نمیاد😐🤣بعدا که قامیل تعریف میکنن از لباسم میگه نه من الکی گفتم که نخری اخه کوتاهه 😐قبلا من خودم تخفیفشو گرفتم باز میره اونحا ابروریزی میکنه تهش فقط همون قیمتی که بهم داده بود کارت کشید(3)

توراه بودیم مامانبزرگمم خودشو جا داد تو ماشین ما جا یکن تنگ شد😕به مامانم میگم اگه جا هست یکم پاتو بکش اونور هی ننداز رو پای من(من واقعا روپام حساسم بدم میاد مور مورم میشه اینو همشون میدونن،حتی ندونن من چیز بدی نگفتم)باز اومده خونه میگه اره باهم بد حرف زدی فلان الهی فلان بشی و نفرین که بهم اینو گفتی🙂فکر کنید بچها😕(4)

بعد بهش گفتم چرا تو ماشین ما دوساعتونیم تو ماشین بودیم ایینه برنداشتی تا من دست گرفتم از دستم کشیدی گفتی بده من؟😐بعدم من گفتم بده دیگه چقد طولش میدی اپنقد زیرلبت بهم فحش میدادی چون مادرشوهرت تو ماشین بود یه ساعت زیر لبت پیس پیس فحش و نفرین میدادی؟قسم میخوره من اینکارو نکردم الهی تو فلان بشی دروغگویی حالا من مطمئنم اینو گفتا(5)

امروز اومدیم کارگاه داداشم

همون اونور گاز وصله هم اینور و اگه اینور کازو وصل کنی اونپرم گاز باز میشه

از اونور شوهرش که مثلا بابامه گفت گازو باز کن😐

اینجا هواااا گرم من اومدم شلنگ اینورو لا میدم که گاز اینور قطع بشه و میگم تو این هوای گرم اتیش لازم شدن باز

با صدای بلند که اونم بشنوه میگه تو فضول همه هستی تو توی خونه موندی هممونو بیچاره کنی اون میخواد اتیش روشن کنه تو اینور میمیری تو حسودی خاک تو سرت😐ببین چی به سرت میاد تو باید بدبخت بشی و فلان😐🤣اقااا من وقتی کار اشتباهی نکردم و خودمم میشناسم که واقعا نسبت به اینو اون شوهرش واقعا ادم بدذاتی نیستم اخلاقای گند ایناروهم به ارث نبردم چرا باید بدبخت بشم؟سرکاری که نکردم؟

من فقط گفتم هوا گرمه گاز سمت خودمونو قطع کردم تو این وسط همه رو با من بد کردی و میکنی بعدم فکر میکنه کارش بی جواب میمونه و خدام الکی نیزنه تو سرمن😐

واقعا من با این روانی که سر عادیترین کارام بقراننن که اگه دروغ بگم سر یه حرف ساده و کوچیک کرم میریزه چیکار کنم؟

الان میگین وشهر کن که باید بگم همینا انقد کرم ریختن نامزدیمو بهم زدن که یه دلیلش این بود عرضه جهیزیه دادن ندارن و فقط برای بدبخت کردن بچهاشون اومدن رو این دنیا سرکارم که میخوام برم ولی اگه پیدا کنم