2777
2789
عنوان

باردارم بچه دومم دختره چ حرفا که نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 68 پست
دقیقاهدف یسری کرم ریختنه۲ تا پسر هم به قول شما میاوردمیگفتن پسر ک عصا دست نمیشه بدردت نمیخورهدختره ک ...

والا بخدا یسرع بمن میگم پسر که اخرش میزارتت خونه سالمندان

خدا اونایی که دوس داره دختر میده

به اونایی که میخواد بزنه تو کمرشون پسر😅😅😅

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم من هردو بچم پسرهبمنم همینو گفتن فرق نداره جنسیت براشون هدف ازار رسوندنه

برای دو تا پسر میگن دختردار شدن لیاقت میخواد خدا نصیب هرکسی نمیکنه😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اکثرا همینجورن،حالا من پسر بود مادرشوهرم نوه ی اول بود که پسر شده بود خودش و میخواست بکشه از خوشحالی 😐 ..یه خانومه بود تو بیمارستان  داشت میمیرد زمان زایمان طبیعی کنار من بود هرچی میگفتن پاشو بیا روتخت باید بریم سزازین شی ..میگفت نه بزارین بمیرم ..بچه ش دختر بود بنده ی خدا ..فک کنم سومیش ..میگفت شوهرم منو میکشه بزارین همینجا بمیرم ..ولشون کن بزار هرچی میگن بگن ..دنیای کثیفیه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
والا بخدا یسرع بمن میگم پسر که اخرش میزارتت خونه سالمندانخدا اونایی که دوس داره دختر میدهبه اونایی ک ...

حاصل جهل و بیسوادی

البته سواد دارنا

میخوان اذیتت کنن !!

وگرنه به ادم نرمال چه ربطی داره کی بچه میاره کی نمیاره

اصلا جنسیتش چیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم هیچوقت جنسیت بچه تا زمان به دنیا امدن اعلام نکن شما به هیچکسی توضیحی بدهکار نیستین

من تصمیم گرفتم این سری باردار بشم حتی تا به دنیا اومدنش کسی متوجه نشه راحت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برای دو تا پسر میگن دختردار شدن لیاقت میخواد خدا نصیب هرکسی نمیکنه😅

چرا بگن😐منم دوتاپسر دارم ..دوست داشتم دومی دختر بشه نشد ..خیلیم خوشحالم جفت شده ن خیلی بهتر ..جفت دختر ،یا جفت پسر ..خیلی خوبه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
من ی دختر دارم با دنیا عوضش نمیکنم مودب خانوم خوشکل بخدا بعد خواهرشوهرم ی پسر داره دو روز اومدیم خون ...

متاسفانه تو ایران مرد سالاریه.به خاطر همینه که مثلا یه پسر دوهزاری فوق دیپلم میگه من زن پزشک میخوام

چرا بگن😐منم دوتاپسر دارم ..دوست داشتم دومی دختر بشه نشد ..خیلیم خوشحالم جفت شده ن خیلی بهتر ..جفت د ...

دیگه جان دل میگن متاسفانه یک سری ها حرف دارن برای همه چی

من ی دختر دارم با دنیا عوضش نمیکنم مودب خانوم خوشکل بخدا بعد خواهرشوهرم ی پسر داره دو روز اومدیم خون ...

خب اینکه پسر اون بی ادبه دلیل بر بد بودن جنس پسر نیست ک

الان حرف شما هم اندازه حرف همون اطرافیان زشته چه فرقی دارین باهم؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دیگه جان دل میگن متاسفانه یک سری ها حرف دارن برای همه چی

یبار باید جواب اینجور آدماروداد ..ماها عادت داریم سکوت کنیم و حرفامون بریزیم تو دلمون ..غمباد بگیریم 

بیشتر ببینید