2777
2789
عنوان

چرا برای همه نسخه طلاق میپیچید⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست
چه حرفاوقتی شوهرت کتکت میزنه بهت فحش میده خیانت میکنه تریاک میکشه بگیم عزیزم پاشو زندگیتو جمع کن ادا ...

من از قضا گفتم فقط ایراداتی ک باعث جدا شدنن

دست برن واعتیاد وعیاشه

منظورم اینه

مثلا تواین شرایط اقتصادی یکی نتونسته برا زنش لباس تهیه کنه

میگن وااا خرجت نکرد طلاق بگیر

یکی مثلا پسر ب مادرش یکم کمک میکنه یا میبرتش بیرون

میگن وااا تورو نبرده بچه ننه اس طلاق بگیر

یکی شوهرش عصابش ضعیفه باید باهاش مدارا کنه دکتر ببرتش

میگن واا عصبانیه

طلاق بگیر و...

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید
من قبول دارم خیانت بدترینه.مطمعن نیستم منم اگ از شوهرم خیانت ببینم بشینم ب پاشولی واقعیت اینکهحتی خی ...

خیلی کم پیش میاد که یکی هیچ پشتوانه ای حتی مهریه ی درست درمونی نداشته باشه که خودشونم اعلام میکنن توو تاپیک که شرایطم اینجوریه اصلا نمیتونم....و اینم بگم که خواهش میکنم نگید بعد طلاق بچه چجوری بشه و فلان ...اینو من از تجربه میگم که بزرگ شده بچه توو این شرایط هم فقط روانش رو اذیت میکنه و هزار تا مشکل اعصاب براش بوجود میاره ...نمونش خوده من شدم یه ادم شکاک که به همه چیییییییز شک دارم و مطمئنم با هرکی ازدواج کنم اگر نرم خودمو درمان کنم همسرمو دیوانه میکنمممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از قضا گفتم فقط ایراداتی ک باعث جدا شدنندست برن واعتیاد وعیاشهمنظورم اینهمثلا تواین شرایط اقتصادی ...

راستش من تاحالا توی سایت ندیدم وقتی میگه شوهرم وضع مالیش خوب نیست بگن طلاق بگیر

اتفاقا میگن وضع مملکت بده یکم مراعات کن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
عزیزم میدونی ی دختر مثلا ۱۸ تا مثلا ۳۵ ک طلاق میگیرهباید یا حمایت خانواده باشهیا شغل خوب خونه درحد ع ...

ببین عزیزم بازم میگم الان مثل قدیم نیست . الان دخترها و خانم ها هم دقیقا مثل مردا هستن شایدم بیشتر ...

الان مثلا یه آقا بخواد طلاق بگیره کسی میگه حمایت خانواده داری یا نه ؟ اصلا براشون مسخره هست این حرف ؟ 

ولی چرا هنوز یه عده اینقدر خانم ها رو ضعیف میدونن که برای هرکاری میگن حمایت خانواده داری یا نه ؟ 

الان آقایون مجرد دیگه مجردی رو انتخاب کردن اونا که اوج نیاز هستن حتی جنسی و... بعد چرا فکر می‌کنید نمیشه یه خانم انتخابش مجردی باشه؟ 

برای محل کار و ... هم لزومی نداره همه بدونن اون خانم جدا شده توی فرم استخدامش بنویسه مجرد یا متاهل و نهایت فقط کارفرمای اصلی اگه آدم امنی هست بدونه ...

اصلا لازم نیست آدم به اطرافیانش اینقدر رو بده که از همه ی زندگیش باخبر بشن و بعد ممکنه براش مشکل درست کنن . خیلی از مشکلاتی که بعد طلاق برای خانم ها درست میشه از بی تدبیری هست نه از طلاق !

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
راستش من تاحالا توی سایت ندیدم وقتی میگه شوهرم وضع مالیش خوب نیست بگن طلاق بگیراتفاقا میگن وضع مملکت ...

ن من الان ی تاپیک خوندم طرف میگفت شوهرم منو سرکار نمیزاره

همه گفتن طلاق بگیر

منم براهمین تاپیک زدم

من باکاربری قبلیم مشکلاتمو گفتم همه نسخه طلاق پیچیدن برام ۳بار تودادگاه ها تا پای طلاق رفتم

الان مشکلاتمو خودم حل کردم

سخت بود

ولی شد

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید
ببین عزیزم بازم میگم الان مثل قدیم نیست . الان دخترها و خانم ها هم دقیقا مثل مردا هستن شایدم بیشتر . ...

درسته بااین نظرتون موافقم

من طلاقو بد نمیدونم

تابو نمیدونم

ولی فک کنم کسی هدف منو از حرفام نفهمید

الان سن ازدواج باز مث قدیم اومده پایین

نه هرجایی ها

با تبلیغ کودک همسری تو اینستا واینا

مثلا دختر بین ۱۷ تا۲۵ ازدواج میکنه

بااولین مشکل توزندگیش دوستان مجرد ویا همین بعضی نینی سایتیا براش نسخه طلاق میپیچن ک نری زیر یه سقفا فلان نکنیا

بچه دار نشیا

بله بچه دار نشه تا زندگیش ب ثبات برسه اینو قبول ولی واقعا بایه رفتار خواهرومادرشوهر یا یه حرف واقعا نباید ب طلاق فک کرد

بیشتر ببینید
ن من الان ی تاپیک خوندم طرف میگفت شوهرم منو سرکار نمیزارههمه گفتن طلاق بگیرمنم براهمین تاپیک زدممن ب ...

خب راست میگن عزیزم

وظیفه شوهر تامین زن و بچه هاش از لحاظ مالی هست حالا اگه وضعش خیلی خوب نباشه نتونه از پس مخارج بر بیاد دیگه دلیلی نداره مخالفت کنه با سرکار رفتنش

ادم یبار زندگی میکنه اون یبارم باید خوب زندگی کنه

کسی هم راجع به خانم های جدا شده فکر بدی نمیکنه هرکسی فکر بدی میکنه همون بهتر که از زندگیمون حذف شه

نگران نباش کسی واسه مشکلات کوچیک طلاق نمیگیره ظرفیت ادما متفاوته همه زن ها تا وقتی ظرفیتشون تموم نشه میمونن و همه راه ها رو برای تغییر زندگی تجربه میکنن حتی مشاوره طلا هم اجباری هست که همه میرن وبعدا با کمک مشاوره تصمیم میگیرن طلاق اونقدر راحت نیست که اینجا گفتی به قول خودت مگه دادگاه های ایران مرد سالاری ندارن په طلاق هم به این راحتی نیس در ضمن قرار نی مادر زندگی و عمر خودشو نابود کنه که بچه اش شاید خوشش باشه و صد در صد هم خوشش نی کنار پدر مادری که در حال دعوان و ...من بچه هامو دوست دارم ولی حاضر نیستم عمر و یه بار زنده بودنمو تباه کنم چون خودم و اول دوست دارم حالا یه سری میگن خوداخواهی و فلان ولی تا وقتی خودت و نخوای نمیتونی بقیه رو بخوای 

خب راست میگن عزیزموظیفه شوهر تامین زن و بچه هاش از لحاظ مالی هست حالا اگه وضعش خیلی خوب نباشه نتونه ...

نمیدونم ولی من میگم ادم بخاطر سر کار رفتن نباید طلاق بگیره باید با شوهرش یکم راه بیاد

بهش توضیح بده

و یکم مدارا کنه تاشوهرش بهش اعتماد کنه وکم کم ببینه چن چنده

بایه مشکل ک منو سرکار نمیزاره نگ طلاق

و چ بسا بهتره قبل ازدواج حق اشتغال وتحصیلو فلان وبگیرن ک برا بعدش حرف وحدیثتپی نباشه

بیشتر ببینید
نمیدونم ولی من میگم ادم بخاطر سر کار رفتن نباید طلاق بگیره باید با شوهرش یکم راه بیادبهش توضیح بدهو ...

ما توی زندگیشون نیستیم نمیدونیم چی تحمل میکنن

من خودم یک ماه نرم خرید افسرده میشم

ادم زنده ست به خاطر همین چیزای کوچیکی که توی زندگی تجربه میکنه حالا یه مرد وارد زندگیت بشه به جای حمایت ازت جلوی راهت رو بگیره نذاره همینکارای کوچیک و خیلی عادی رو انجام بدی بنظرم ارزش جدا شدن رو داره

نگران نباش کسی واسه مشکلات کوچیک طلاق نمیگیره ظرفیت ادما متفاوته همه زن ها تا وقتی ظرفیتشون تموم نشه ...

اره واقعا بعضی بچه ها جدا بشی بهتره تا بااون وضعیت سمی زندگی کنن

اما یکی از اشناهامون طلاق گرفت

رفت خونه پدرش چون پول نداشت

بعد پدرش گفت فقط دخترتو بیار پسرات بزرگن نیار

این نبرد 

بعد تا کار کنه خونه اجاره کنه فلان

شوهرش زن گرفت زنه با پسرا بد رفتاری میکرد پسرا ترک تحصیل کردنو رفتن سرکار

بعدم معتاد شدن

یکیش اصلا معلوم نیس کجاس

خب این خانوم طلاق لازم بود قبول

شوهرش سرکار نمیزاشتش قبول

کاش یکم دیگ‌تحمل میکرد پسرا یکم بزرگ میشدن اگ ۲تا پسر وی مادر کارمیکردن ۳تایی صددرصد زندگیو میتونستن بسازن

بیشتر ببینید
ما توی زندگیشون نیستیم نمیدونیم چی تحمل میکننمن خودم یک ماه نرم خرید افسرده میشمادم زنده ست به خاطر ...

اره اینم هست 

بیشتر ببینید
اره واقعا بعضی بچه ها جدا بشی بهتره تا بااون وضعیت سمی زندگی کنناما یکی از اشناهامون طلاق گرفترفت خو ...

خب به نظرم آدم بعضی وقتا یه چیزای و تجربه میکنه نمیتونه یه روز دیگه هم شوهرشو تحمل کنه و من معتقدم اینجا پدر مقصر بود که مواظب بچه هاش نبود چون مادر واقعا شرایطش و نداشته و بیچاره تقصیری نداشته  میدونی هیشکی نمیتونه آدم و درک کنه هر کسی یه مدلی با یه چیزایی خیلی زجر میکشه و تحملش تموم میشه برا بچه داری هم پدر و هم مادر مسئولن 

ببین عزیزم بازم میگم الان مثل قدیم نیست . الان دخترها و خانم ها هم دقیقا مثل مردا هستن شایدم بیشتر . ...

اصل حرفتون درسته ولی مقایسه بین زن و مرد توی ازدواج و شرایط بعد از طلاق واقعا درست نیست چون یه سری شرایط اصلا مشابه نیست بینشون . 

مثلا اینکه به مردا نمیگن حمایت داری برای طلاق درسته چون  تقریبا اکثر مردای نرمال شاغلن ، حتی خیلی ها شغل دوم و سوم هم دارن ولی آیا همه خانوما هم شاغلن؟ معلومه که نه پس به حمایت مالی احتیاج دارن برای خرج زندگیشون بعد از طلاق . حالا شما میگید خوب همه خانوما برن سر کار ولی واقعا انقدر شغل توی جامعه نیست که کل زنا و مردا بتونن کار کنن اونم با درآمدی که بتونن خونه اجاره کنن و خرج لباس و غذا و دوا دکتر و همه چی رو تامین کنن . خیلی از شهر ها و شهرستان ها و روستاها هستن توی ایران که موقعیت های شغلی محدودی دارن که بیشترش رو هم مردا گرفتن . نمیشه که همه بیان توی چند تا شهر بزرگ زندگی کنن . پس خانوم بدون حمایت با این تورم وحشتناک و اجاره بالا چطوری مستقل زندگی کنه ؟

برای اون بخش مردا تصمیم گرفتن مجرد زندگی کنن با وجود میل زیاد جنسی هم ، خوب واضحه خیلی از اون مردا نیازهاشون رو با دوست دخترا یا خانومایی که شغلش تامین نیازهای این مردا هست برآورده میکنن ولی خانوما چی ؟ بله میتونن برن دوست پسر بگیرن ولی خطرش خیلی بیشتره براشون چون احتمال حاملگی فقط برای خانوما هست ، دید بد فقط برای خانوما هست ، وابستگی احساسی که خانوما دارن برای مردا خیلی کمتره . 

خطر تنها زندگی کردن هم باز برای خانوما بیشتر از مردا هست . مثلا یکی از آشناهای خودم که تنها زندگی میکنه ، بنده خدا هر وقت تعمیرکار یا نصاب بخواد بیاره ، به یکی از فامیل یا دوستاش میگه بیاد پیشش چون شنیده چند بار توی موقعیت مشابه به اون خانوم تجاوز شده ولی یه مرد تنها ، هیچ وقت همچین استرسی نداره 

در کل موافقم که وقتی زندگی ممکن نباشه ، طلاق راه حل خوبیه ولی قطعا طلاق برای خانوم خیلی سخت تر از آقا هست و این به خاطر ضعف خانوما نیست ، شرایط زندگی و جامعه هنوز اون قدر امن نشده برای خانوما

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم