2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اجازه دخالت نده الان حتی یه شرکت تو خط تولیدشم بخوای استخدام بشی نیاز به تحصیلات داره.حسودن گوش نده ...

دقیقا من خیلی دنبال کار گشتم ولی نشد

نه برای شاغل شدن میخوام 

خب می دونی الکی بگو باشه نمیخوام ادامه تحصیل بدم، ولی کتاب بخر و بخون ، فقط حواست باشه دست دوم میخری ...

اره دیگه چیزی نگفتم بهشون،چشم حواسم هست

ممنونم از خوش قلبیت عزیزم 

الهی خدا هزار برابرشو بهت برگردونه💖

جلل الخالق😐چقد پررو و بیکارن😐😐😐من باشم از لج این ادمای نفهمم ک شده میخونم رشته و جای خوب دربیامه ...

دقیقا 

منم میخوام بخونم اتفاقا خانوادم بازم راضی به درس خوندنم نبودن ولی چون اینا اومدن حالا برعکس که نظرشون برگرده،گفتن حتما بخون و قبول شو حالا که میگن چون تو روستایین از پس خودتون برنمیاین تو دانشگاه

خیلی مامانم اینا بدشون اومد خیلی ناراحت شدیم

همینو زن داداشم گفت بهشون اینقد بدشون اومد گفتن نه دیگه بچه های ما فرق دارن تو شهر بزرگ شدن بلدن چطو ...

بعضی از کسایی که حتی توی شهرم بزرگ شدن وقتی شعور ندارن به هیچی نمی ارزن

چقدر داغونناز فرط حسادت بلند شدن بیان خونتون نزارن تو به جایی برسیکمر همت ببند کر شو کور شو ولالسفت ...

دقیقا من از همین در حیرتم که حسادت چیکارشون کرده که ۲سال خونمون نیومدن بعد از ۲سال اومدن اونم نه برا تبریک عید برا اینکه جلو درس خوندن منو بگیرن

نه دیگه حواسم هست

میدونی الان همه جا پر شده که دخترا فقط فقط واسه شوهر پیدا کردن میرن دانشگاه واسه همین دید خوبی ندارن... دختر خواهرشوهرم سنش رفته بالا و خاستگار نداره میگفت هیییی ۴ سال رفتیم دانشگاه الکی الکی هدفمون این بود شوهر پیدا کنیم هیچ کس عاشقم نشد😐

میدونی الان همه جا پر شده که دخترا فقط فقط واسه شوهر پیدا کردن میرن دانشگاه واسه همین دید خوبی ندارن ...

وا این چه طرز فکریه🤦‍♀️

من بخاطر مشکلاتی که تو زندگیم داشتم و بیشترش مالی هست و لازم دارم شاغل بشم برگشتم سمت درس و همچنین علاقه ی زیادم