2777
2789
عنوان

برای بیرون رفتن با همسرتون برنامه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی گلم کجاها میرین این بیشتر شبا میتونه بیاد روزا همیشه سر کاره

مرکز خریدهای بزرگ که رستوران و جای تفریحی هم داشته باشه، پارک و ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
اونوقت ۲ شب کجا میرین🤣🤣🤣🤣

هیچی با ماشین دور دور یا معمولا بیشتر وقتا میریم لب ساحل خونه مون نزدیک ساحل تقریبا🥲😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

اوههه برنامه چیه😂 نامزدم یهو 2 شب پیام میده بیا پایین اومدم دنبالت بریم بیرون در این حد برنامه ریزی ...

وای عاشق مردای این مدلیم 

ولی شوهرم شبا ساعت ده میخوابه چون معتقده دیر خوابیدن به بدن ضرر میزنه🥲💔

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
هیچی با ماشین دور دور یا معمولا بیشتر وقتا میریم لب ساحل خونه مون نزدیک ساحل تقریبا🥲😂

عزیزم🥺😂ما هم نزدیک ساحلی باور میکنی ۲ ماهه نرفتیم😂😂میگم هر جا بریم جز دریا 

اره بیشتر اوقات برنامه ریزی شده میریم بیرون برنامه از اون خوشگذرونی از من😃

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
اها ن بابا این روز در میان هم نمیبره 🥲افسرده شدم تنها

پیشنهاد میدم بری سرکار.

منم انقد تو خونه بودم که داشتم افسردگی میگرفتم با اینکه هرشب میرفتیم بیرون ولی انگار یه چیزی اون وسط کم بود.

از وقتی میرم سرکار دلم واسه تو خونه موندن و یه روز کامل لش کردن تنگ شده

ما جایی نمیریم..اون سرکار من خونه...نهایت هفته یبار خونه پدرم‌..

هرهفته پیاده بچه هام تا پارک میبرم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
وای عاشق مردای این مدلیم ولی شوهرم شبا ساعت ده میخوابه چون معتقده دیر خوابیدن به بدن ضرر میزنه🥲💔

حالا من این مدل آدما ،مثل شوهر شما، رو بیشتر میپسندم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔