2777
2789
مگه هرچی میگن باید گوشی بدی؟من میگم بخون چون از وقتی دانشگاه رفتم تازه ترم۲ هم اجتماعی تر شدم هم بقی ...

منکه اصلا گوش نمیدم فقط دلم شکست که چرا نه خرج من گردنشونه نه قراره برم خونشون نه حقشونو بخورم چرا عوض حمایت میان که نظر خانوادمو عوض کنن و نزارن من درس بخونم

من عاشق درس خوندنم 🥲خیلی زیاددد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهشون توجه نکن خودشون به جایی نرسیدن میخوان جلوی شمارو هم بگیرن اینهمه آدم موفق توی جامعه وجود داره با همین درس خوندن به جاهایی رسیدن که این احمقا در خیالشونم نمیتونن تصور کنن

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

حسادت شدید ... بهشون بگو باشه ممنون که گفتید الان میرم همه کتابامو میریزم دور میشینم تا شوهر بیاد خوشبختم کنه 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید

ولشون کن بابا همه فک فامیلا همینجوری درب و داغونن اعصاب خودتو بهم نریز هرکی هرچی میخواد بگه بزار بگه 

بگو ترجیح میدم در آینده یک باسواد بیکار باشم تا یک بی سواد علاف که کل زندگیش کاری بجز سرک کشیدن تو ماتحت بقیه رو نداره!!!

بخون بزار چشماشون در بیاد میگفتی اگه جو دانشگاه خرابه و درس خوندن خوب نیست پس بچه های خودتون تو دانش ...

همینو زن داداشم گفت بهشون اینقد بدشون اومد گفتن نه دیگه بچه های ما فرق دارن تو شهر بزرگ شدن بلدن چطور زندگی کنن

منم دیگه حرف نزدم فقط منتظرم درسمو بخونم و پیشرفت کنم تا بفهمن به اندازه بال پشه ای حرفشون برام اهمیت نداره