2777
2789

من بنا به شرایط زندگیم مجبور شدم کنکور ندم یعنی خانوادم نزاشتن و حالا یکم شرایط هموار شده برای درس خوندنم یکمم پول جمع کردم که کتاب بخرم ولی چون گرون بود خواستم دسته دوم بخرم از چند نفر سراغ گرفتم که یکیشون آشنا بود،حالا؛

دیشب از اقوام زنگ زدن که امروز میان خونمون و امروز که اومدن ۸نفر بودن همه هم سنشون بالای ۴۰ یعنی یکی دوتاشون ۳۸،۳۹ بودن بقیه ۴۵،۵۰،۶۰ اینطورا خب،یعنی طرف چقدر بیکاره که ۳ساعت راه کوبونده اومده خونه ی ما گفته ما برا عید دیدنی نیومدیم فهمیدیم دخترتون میخواد درس بخونه گفتیم اشتباه نکنه بیایم بگیم درس نخون هیچی تو درس خوندن نیست  

ما پرسیدیم که کی گفته،فهمیدیم همون دختری که من میخواستم کتاباشو بخرم زنگ زده آمار منو داده😐مگه من دارم خلاف میکنم؟😑اینا هم پاشدن اومدن که بگن درس نخون،اون دوتا که گفتم ۳۸،۳۹هستن تحصیل کردن مابقیشون ابتدایی روهم نخوندن ولی بچه های خودشونو گذاشتن برن دانشگاه 

میکن کار نیست خودتو خسته نکن بعدم از درس دور بودی چیزی یاد نمیگیری و جو دانشگاه خرابه دو روز دیگه پشیمون میشی،همین که بلدی بخونی بنویسی بسه بشین خونه سنگین و رنگین تا یکی بیاد باهات ازدواج کنه.

نمیدونم فقط برای من جو دانشگاه خرابه؟

چرا فامیلامون اینجورین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا اصلأ گوش نکن بخون موفق شو

پس فردا مشکلی پیش بیاد این فامیل می‌خواد بیاد کمک ؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
فامیلا ماهم اینجورین کلا قطع ارتباط کردم از همشون متنفرم

خیلی دلم قطع ارتباط میخواد

اینا ۲ساله خونه ی ما نیومدن ولی حالا پاشدن اومدن میگن درس نخون

حالم بهم میخوره ازشون 

مگه هرچی میگن باید گوشی بدی؟

من میگم بخون چون از وقتی دانشگاه رفتم تازه ترم۲ هم اجتماعی تر شدم هم بقیه خیلی بهم احترام میزارن اصلا رفتارشون با من از این رو به اون رو شده

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

لبخند بزن بگو ممنون که به فکر من هستین ، بعدم کار خودتو بکن خب !!! البته این رو هم درنظر بگیر اگه رشته ی خوب قبول شی خب بعدا میتونی شاغل هم بشی اما اگه آبیاری گیاهان دریایی نمیدونم چرت و پرت قبول بشی خب همه میدونیم که کار هم نیس یه حرفه ای هنری یاد بگیری هزار برابر بهتره 

اصلا اصلأ گوش نکن بخون موفق شوپس فردا مشکلی پیش بیاد این فامیل می‌خواد بیاد کمک ؟

دقیقا

من سر اینکه تو زندگیم به مشکل خوردم و کسی نبود کمکم کنه میخوام درسمو بخونم دستم تو جیب خودم باشه

دقیقا

بخون بزار چشماشون در بیاد میگفتی اگه جو دانشگاه خرابه و درس خوندن خوب نیست پس بچه های خودتون تو دانشگاه چکار میکنن 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

دقیقامن سر اینکه تو زندگیم به مشکل خوردم و کسی نبود کمکم کنه میخوام درسمو بخونم دستم تو جیب خودم باش ...

تلگرام کانال kotob_konkoori سرچ کنی برات پی دی اف همه کتاب تستا رو میاره 

برن استفاده کن 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم