2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب چی شد

396 بازدید | 18 پست

من عقدم و از همسرم دورم دوتا استان جداییم 

ایشون کلی برادر دارن ولی دوتاش دورن ازشون و نتونستن برا جشن بیان و کلن من خانماشونو ندیده بودم اونا هم منو ندیده بودن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد حالا من قبل اینکه جاریامو ببینم همسرم تعریف یکیشون خیلی میکرد میگف خیلی خوشگله و شبیه شیلا خداداده و فلان راستشو بخواید یکم حسودی کردم و بهم برخورد که همسرم انقد تعریف اینو می‌کنه ولی میگف یکیشون اصن خوشگل نیس

بعد دیشب خواهر شوهرم گفت ب عکس یهویی بده منم فرستادم بعد چند دقیقه گفت جاریم ( همون که همسرم تعریفشو نمی‌کرد) گفته عکسات فیل ترها بدون فی لتر بفرس خواهر شوهرم گفته بود از نزدیک خوشگلتره عروسمون ینی من 

بعد حالا من قبل اینکه جاریامو ببینم همسرم تعریف یکیشون خیلی میکرد میگف خیلی خوشگله و شبیه شیلا خدادا ...

حالا چرا تعریف خوشکلیشو کرد😑

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی❤🌺🌼🌼

بعد عکس جاری هامو فرستاد اونی که همسرم تعریفشو میکرد خداشاهده دهنم باز موند اصلن اصلن شبیه شیلا خداداد که نبود هیچ خدایی گناهم هست میگم خدا منو ببخشه ولی از صد در صد شاید سی درصد زیبایی داشت جزییاتش رو نمیگم غیبت نشه