2777
2789

ایهناس به دادم برسید

آقا من آز سینگلی دارم میمیرم و سر یه جریانی مجبور شدم به همکارام دروغ بگم گفتم چند وقته با مربی ورزشم در ارتباطم هیکلش خیلی خوبه قد بلنده قیافش معمولیه فقط سنش زیاده متولد۷۳هست😂😂 و من هشتاد ویک پولدارم هست و به‌شدت بد اخلاق و شوخ

حتی بعضی روزاخودمو میزدم به ناراحتی میگفتم حرف بد بهم زده دلم شکست یا مسخرم کرده😂🥺آلان گفتم باهاش کات کردم و آز سر اجبار میرم سر کلاسش

حتی دیشب گفتم اعصابم خرد بود ادکلن۴میلیونی که برم گرفته بود رو زدم تو دیوار

از طرفی گفتم چون عمه اش فوت شده بود ناراحت بود من عصبی شدم کشیده زدم تو گوشش اینم دنبالم افتاد خواست بزنم زدم تو ت.خ..مش😂🤣🤣🤣

آلان وابسته این نامزد خیالیم شدم چیکار  حالا میگن عکس بده چه خاکی تو سرم کنم😭😭😭

تو تاپیک قبلیت آخرین پیامم بهت گفتم

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری اینقدر واقعی دروغ گفتی اونم این همه 

حالا من یه دروغ کوچیک بگم ها قشنگ تابلو همه میفهمن😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب آلان گشتم پیدا نکردم😭

باید تو گروه های بزرگ عضو شی دختر

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

۷۳ زیاد شده؟🥲

دلم میخواد مث قبل شم .صبح ساعت ۵ بیدار شم برم مسجد  محل نماز بخونم زیارت عاشورا بخونم .برگردم خونه یکم ب کارای خونه برسم و بعدش ی صبحانه مفصل .بعد برم سراغ ادامه مهارتم (واضح نپیتونم بگم ) و بعدش نهار بپزم .و دوباره برم مسجد واسه نمار بیام خونه کارای خونه رو انجام بدم و بعدش عصر برم پیاده روی با دوستام از همون طرف دوباره برم مسجد 😅و نمازو جماعت بخونم و برگردم خونه شام بخورم و ی فیلم ببینم و بخوابم .🙃وسطاش یکم درسم بخونم .تمیز و مرتب ی روز در میون حموم .لباس تمیز و خوشبو و منظم و غیر تکراری و رنگارنگ  .ب پوستم و خودم برسم .ب موهام برسم ک پرپشت شن .وهمیشه عالی باشم .😇 

بیشتر ببینید
سمت ما تفاوت سنی کمه😂

چند سال مثلا

دلم میخواد مث قبل شم .صبح ساعت ۵ بیدار شم برم مسجد  محل نماز بخونم زیارت عاشورا بخونم .برگردم خونه یکم ب کارای خونه برسم و بعدش ی صبحانه مفصل .بعد برم سراغ ادامه مهارتم (واضح نپیتونم بگم ) و بعدش نهار بپزم .و دوباره برم مسجد واسه نمار بیام خونه کارای خونه رو انجام بدم و بعدش عصر برم پیاده روی با دوستام از همون طرف دوباره برم مسجد 😅و نمازو جماعت بخونم و برگردم خونه شام بخورم و ی فیلم ببینم و بخوابم .🙃وسطاش یکم درسم بخونم .تمیز و مرتب ی روز در میون حموم .لباس تمیز و خوشبو و منظم و غیر تکراری و رنگارنگ  .ب پوستم و خودم برسم .ب موهام برسم ک پرپشت شن .وهمیشه عالی باشم .😇 

بیشتر ببینید