2777
2789
عنوان

خداکنه زود این عید دیدنیا تموم بشه هر روز تاپیک دعوای خانوادگی😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 99 پست
چرا مگه خونه شون نمیره

نه کلا قطع ارتباطیم کامل کامل حتی پدرم فوت کرد زنگ نزد

بعد من موندم آخه چکار من داره که میرم خونه پدری 

حتی تو این سالها یک بار نگفتم به داداشم چرا شرایط اینجوریه یا من باید بیام خونه تون کلا کاری ندارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونی مشکل فقط عید نیست روز پدر و مادر تولدسالگرد عقد و عروسیشب یلدا سیزده به در ......کاش نبود کاش ...

وای ای کاش...من از دورهمی بدم نمیاد اتفاقا اول که ازدواج کرده بودم خیلیم خوشحال بودم چون خونواده خودمون زیاد اهل رفتن خونه کسی نیستیم و کم جمعیتیم...ولی الان که فکر میکنم شور دورهمی رو دراوردن واسه هرکدوم تولد و کادو روز مادر پدر دورهمی کیک و کادو ...🤦🏻‍♀️😂

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
نه کلا قطع ارتباطیم کامل کامل حتی پدرم فوت کرد زنگ نزدبعد من موندم آخه چکار من داره که میرم خونه پدر ...

چه عجیب خودش نمیاد میگه شما هم نرین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چه عجیب خودش نمیاد میگه شما هم نرین

بعد جالب حمایت مادر منه که به من دخترش اینجوری میگه که پسرش اذیت نشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اشتباه میکنه مادرت

دیگه سالهاست تفکرش اینه و عشق زندگیش داداشم هست 

اینا رو هم از قصد اینجا نوشتم که بمونه ....

دیگه سالهاست تفکرش اینه و عشق زندگیش داداشم هست اینا رو هم از قصد اینجا نوشتم که بمونه ....

عزیزم خودت ناراحت نکن چه میشه کردخوب کردی نوشتی آدم سبک میشه 

عزیزم خودت ناراحت نکن چه میشه کردخوب کردی نوشتی آدم سبک میشه

هیچی 

هفت ماهه نرفتم هفت سال هم نرم دیگه مهم نیست برام 

خودشون یه روز متوجه میشن

براش مهم نیست 

اون روز پرستارش میگه هزار بار گفتم به دخترت اینجوری نگو که یواشکی بیاد بازم گوش نمیده گفتم موردی نیست تحمل کنه و دیگه نخواد از من بیام پیشش 

فکر کن من همسرم پارسال برام ماشین خریده بود به گوش خانمش رسیده گفته شوهرش نخریده برادرش براش خریده !!!!

بعد مامانم میگه چرا گفتی اصلا که این طفلک ناراحت بشه اینجوری بگه

یک بار عکس پسرم رو با داداشم گذاشتم استوری یعنی دعوایی درست کرد که چرا شوهر من بچه رو باید بگیره بغل بعد عکس بگیره بذاره تو صفحه که به من پز بده که بچه داره ۵۲ ساله هم هست 

ولی کلا اندازه بچه ۲ ساله است فکرش

براش مهم نیست اون روز پرستارش میگه هزار بار گفتم به دخترت اینجوری نگو که یواشکی بیاد بازم گوش نمیده ...

وای چه آدمی هست سنش هم زیاده این یه کمبودی داره 

وای چه آدمی هست سنش هم زیاده این یه کمبودی داره

بچه بوده پدرش فوت شده خیلی روش اثر گذاشته و الان بیست و دو سال ازدواج کردن بچه نداره به جان بچه ام تا الان یک بار از داداشم نپرسیدم حتی چرا دوست ندارن یا بچه دار نمیشن به من ربطی نداره واقعا بعد این با همه کار من کار داره

نمونه هزار تا عروسی که میان اینجا تاپیک میزنن که شوهرشون یک چیزی برای خواهرش خریده و یا فلان کار رو کرده شاید اصلا همچین چیزی وجود نداره کلا حاصل توهمات ذهن ایناست