2777
2789
عنوان

خداکنه زود این عید دیدنیا تموم بشه هر روز تاپیک دعوای خانوادگی😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 99 پست
سلام عزیزم عیدت مبارک🌺منم خونه مامانم اینامادر شوهر و عمه و خواهرم رفتم

قربونت فصل بهارت مبارک 

خانواده همسر از پارسال عید قطع ارتباطیم بعد از ۱۵ سال تحمل البته

خانواده خودم هم مامانم گفت نیاین هر سری میای دعوا میشه تو زندگی برادرت خانمش دوست نداره شما میاین!!! و من که تاحالا نه خونه داداشم رفتم تو ۱۶ سال متاهلی نه این خانم رو دیدم حتی ولی ایشون میگن چرا میاد چرا میره خونه فامیل چرا خوش گذرونی میکنه بعد مامانم گفت یواشکی بیا متوجه نشه گفتم نمیام راحت باشن ایشون 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خوبه رفتارشون با من خب..اصلا بهم بی احترامی یا توهین نمیکنن ...یک مثال میگم...من تو عقدم..تو عی ...

الان عقدی نمیشه کاریش کرد بزن به بی خیالی،رفتی سر زندگی خودت راحت میتونی مدیریت کنی،امسالم خیلی بدتره با ماه رمضون یکیه بعد افطار نهایت ۳ جا میشه رفت،از سال بعد شرایط عادی میشه

نخوندم که ی خلاصه بگو

خونه مادر شوهرش مهمونی بوده  سر سفره جمع کردن دوستاش گفته بودن کمک نده اونم حتی بشقاب خودشو برنداشته بوده😑😂

بعدشم پسرعمو شوهرش گفته قلیون بیارم بکشیم؟

دختره گفته ما از اون خانواده هاش نیستیم😐

مادرشوهرشم گفته کاش خانوادت ی ذره هم تربیتت میکردن تو ی سفره جمع کردن کمک کنی

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

میدونی مشکل فقط عید نیست 

روز پدر و مادر 

تولد

سالگرد عقد و عروسی

شب یلدا 

سیزده به در 

......

کاش نبود کاش همدیگرو مجبور نمی‌کردیم 

بخدا ی خانمی هست از نزدیکان ما این ایرانی نیست اصلا اینا براش اهمیت نداره بچش به دنیا اومده بود ما کادو بردیم با تعجب نگاه می‌کرد بعد به یکی دیگه گفته بود چرا کادو میدین بهم من انتظار ندارم

نخوندم که ی خلاصه بگو

دختره دوستاش بهش گفتن خونه نامزدت اینا کار نکن بعدا ب چش نوکر میبیننت 

اینم فاز پرنسسی گرفتش رفته خورده جلوش سفره رو جمع کردن کمک نکرد

بعد بهش قیلیون تعارف کردن گفته ما از اون خانواده هاش نیستیم قیلیون نمیکشیم 🤣🤣مادر شوهرش هم بش گفت تو ک انقد خوبی کاش کمکمون سفره هم جمع میکردی 

شروع کرده دعوا با مادرشوهرش

عشــــAــــق🔗♥️

قربونت فصل بهارت مبارک خانواده همسر از پارسال عید قطع ارتباطیم بعد از ۱۵ سال تحمل البتهخانواده خودم ...

عزیزم چه دور از جون شما بعضی ها پرو هستن 

اهمیت نده گلم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میدونی مشکل فقط عید نیست روز پدر و مادر تولدسالگرد عقد و عروسیشب یلدا سیزده به در ......کاش نبود کاش ...

اینا باعث اختلاف خیلیا میشه چون زندگی رو برای خودشون یا اطرافیانشون سخت میگیرن،روز مادر یا پدر،یه شبش خونه یکی میرم فرداش خونه یکی،شب یلدا هرسال خونه مادرشوهریم،کمی زود بلند میشیم یه سرهم خونه مامانم میریم،۱۳ هم هرسال با مادرشوهریم چون اعتقاد دارم ۱۳ اصلا خوش نمی‌گذره چند هفته بعد که هوا بهتر شد با خانواده خودم میرم بیرون،البته کلا چندین بار میریم باهر دوطرف

عزیزم چه دور از جون شما بعضی ها پرو هستن اهمیت نده گلم

نه مادرم خوش باشه با عروسش راحت 

جالبه حتی ۱۶ ساله ندیدتش🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️