2777
2789
عنوان

ی انگشتر پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 79 پست

برو دیگه اه 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
یه نصیحت از من به شماهرچی میبینید برندارید حتی بهش دست هم نزنید،چشاتو ببند رد شو اون لحظه سختته ولی ...

والا کنار تیر برقی بود ک اشغال میذارن 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فک نکنم با ارزش باشه

عکسش اومد صفحه ی سه 

بیشتر ببینید
کو

گذاشتم 

بیشتر ببینید
عزیزم جوری نوشتی منم فکر کردم میخوای بفروشیش اگه نوشتی طلا نیس ارزش داره آگهی کنم تو دیوار کلا اشتبا ...

ن منظورم این بود ارزشش هست بذارم چون طلا نیست 

خداروشکر تا الان نون حروم از گلومون پایین نرفته اگه طلا بود همونجا مینداختم میرفتم 

بیشتر ببینید
والا کنار تیر برقی بود ک اشغال میذارن

همونجا رو شاید میومد میگشت تو اشغالاش

خیلیا چیزای بی ارزشی دارن ک براشون خیلی با ارزشه

کلا گفتم گل

میگم خودت در ارامشی الان هی میگی چطوری صاحابشو پیدا کنم 

چی بشه چی نشه

سالها پیش خواهر کوچولوم یه پلاک طلا تو راه مدرسه پیدا کرد و مادرم بدون اینکه دنبال صاحبش بگرده فروخت خوردش هی گفت عوضش صدقه میدم و فلان 

ولی صدقه ک نداد هیچ من قبول هم ندارم شاید طرف اصلا راضی نباشه صدقه بده پولشو

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
این اتداخته اش فک کنم چون نگیناش هم افتاده

تو عکس مشخص نیست ولی نگیناش هست 

سنگش اصله 

بیشتر ببینید
نه فقط شما درجریانی.یه زحمت بکشید کامنت اولشو بخونید.انقد فکر نکنید فقط خودتون معصوم هستیدو وارد به ...

چرا انقدر ماجرا رو جنایی میکنی ؟ 😅😅

سایت دیوار برای فروش وسایله نه پیدا کردن صاحب مال ‌. منم جز اولین کامنتا هستم . به بعدش که توضیح داده نرسیدم . ازش هم عذر خواهی کردم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ن منظورم این بود ارزشش هست بذارم چون طلا نیست خداروشکر تا الان نون حروم از گلومون پایین نرفته اگه طل ...

آخه دیوار برای خرید وفروشه به نظر من از همونجا که پیدا کردی برو بنداز چه طلا باشه چه نقره چه بدل ارزش نداره خودتو درگیر کنی

همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤