2777
2789
عنوان

ی انگشتر پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 79 پست
ببینم

صبر کنید عکسشو بگیرم 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میپرسی چرا ؟! انگشتری که پیدا کردن برای شخص ناشناسه مگه دیوار آگهی میکنن که پیدا بشه ؟!

اره دیوار یه قسمت داره واسه اشیا گمشده

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یه نصیحت از من به شما

هرچی میبینید برندارید حتی بهش دست هم نزنید،چشاتو ببند رد شو اون لحظه سختته ولی ی عمر در ارامشی

وای به حالت اگه برش داری از اون لحظه یا باید دنبال صاحبش بگردی یا عذاب وجدان داری نکنه صاحبش از اونجا رد شده دنبالش گشته و من ورش داشتم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه ها گذاشتم خیلی نازه 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
ببینم

گذاشتم تا بیاد طول میکشه 

بیشتر ببینید