2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13037 بازدید | 1093 پست
خودت تو شغلت یه پیشرفت یا افزایش حقوق یا چیزی ک خوشحال بشی بابتش داریمهربون ولی جدی شغلش رسمی کسی که ...

خدا خیرتون بده

من 2 تا دختر دارم. باردار میشم سومی رو ؟؟ جنسیتش چیه؟

خواهرم دو تا پسر داره. اون هم سومی رو باردار میشه ؟ جنسیتش چیه؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودت تو شغلت یه پیشرفت یا افزایش حقوق یا چیزی ک خوشحال بشی بابتش داریمهربون ولی جدی شغلش رسمی کسی که ...

ممنون عزیزم. در مورد زمانش چیزی به ذهنت نمیرسع؟ یا حیطه ی شغلیش؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
اون ادمی ک تو ذهنم هست حس و نظرش راجع به من چیه

دغدغه فکری داری ذهنت مشغوله مالیه البته

نگران نباش حل میشن به ارامش میرسی 

یکم غرغرویی

حساسی و زودرنج ولی قلبت پاک و رئوفه

یکم از لحاظ عاطفی یه مدت گرفته بودی ناراحت شدی 

همسرت بهت علاقه مند براش مهمی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

دغدغه فکری داری ذهنت مشغوله مالیه البتهنگران نباش حل میشن به ارامش میرسی یکم غرغروییحساسی و زودرنج و ...

خیلی حالم بده 

حسش فقط جنسیه یا حس عاطفی هم داره؟ 

کی جدا میشیم ؟ 

دیدار زیاد داریم ؟

هرچی حس میکنی میگی ؟🥲🥲

ممنون عزیزم. در مورد زمانش چیزی به ذهنت نمیرسع؟ یا حیطه ی شغلیش؟

دیر نیست کمتر از ۱/۵ سال

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خدا خیرتون بده من 2 تا دختر دارم. باردار میشم سومی رو ؟؟ جنسیتش چیه؟خواهرم دو تا پسر داره. اون هم سو ...

بله هردوتون باردار میشید ولی از راه دکتر