2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13073 بازدید | 1093 پست
بله اگه بره سمت میکاپ موفق میشی ولی پیش کسی برو که معتبره اگه میکاپ یاد بگیری وموفق بشی یکم دیر ازدو ...

عزیز در مورد ازدواج منم میگی 

کی اتفاق میافته طرف کیه و کارش چیه و اسمش مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله ولی باید تلاش کنی

اون ادمی ک تو ذهنم هست  حس و نظرش راجع به من چیه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

عزیزم قبلا به کسی علاقه داشتی یه ناراحتی برات قبلا پیش اومده حس میکنم متولد پاییز باشی گندمی یا سفید ...

سلام عزیزم میشه برای منم بگی اول بگو من ۱ بچه دارم و در حال حاضر باردارم جنسیت هردو اگه میشه بگین چی هست ممنون میشم👀🌺🌹 و اینکه کِی ماشین میخریم؟ اگر در آینده بخوام ان شاءالله دوباره باردار بشم که انشاءالله میشه بارداری و بچه سومم جنسیتش چیه؟😁❤️😅

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

مثلا چند سال دیگ؟؟ اگه نرم سمتش یعنی زود تر ازدواج میکنم ؟؟؟

قصدش چیه در مورد خودمون ؟ 

از ویژگی های شخصیتیش چیه 

قصد دوست شدن و تو رابطه رفتن رو داره ؟ 

منو چطور میبینه 

عزیزم خسته شدم دیگه چیزی جلوی چشم نمیاد استراحت میخوام

سلام عزیزم من تازه اومدم لطفا بعد اینکه استراحت کردین سوال منو هم جواب بدین ممنون میشم 🌺❤️بالا تر ازتون پرسیدم

بچه اولتون دختره؟

نه عزیزم🌺❤️

پس بچه ای که الان حمل میکنید دختره چون یه دختر دیدم

نه فدات شم پسر هستن هردو🌺❤️🌹

عزیزم خسته شدم دیگه چیزی جلوی چشم نمیاد استراحت میخوام

باشه ممنون لطف کردی هروقت حالشو داشتی اگ یادت بود جواب بده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اسمت الف یا م یا ن دارهمتولد پاییز هستیدلتنگ و منتظر هستی لباست هم سفید داره

سلام عزیزم میشه برای من رو هم بگید ۱ بچه دارم و در حال حاضر باردارم جنسیت هردو چی هست؟

کی ماشین میخریم؟

در آینده انشاءالله بخوام باردارم بشم که بارداری و بچه سومم میشه جنسیتش چی هست؟

لطفا به منم بگو.من کی ازدواج میکنم؟ شغلش در چه حیطه ایه؟ از خصوصیات اخلاقی یا ظاهریش هرچی به ذهنت می ...

خودت تو شغلت یه پیشرفت یا افزایش حقوق یا چیزی ک خوشحال بشی بابتش داری

مهربون ولی جدی شغلش رسمی 

کسی که به دلت میشینه وقتی میبینیش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

میشه به منم بگی اون دختر فک میکنه من پیگیرشم؟حس اون پسر بهم چیه؟

بله خودشو سر تر میدونه

فعلا دودله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا