2777
2789
عنوان

غرورم جلو عمم شیکست😭

152 بازدید | 5 پست

لطفا نی نی یار حذف تاپیکو تگ کنین تاپیکمو پاک کنه بعدش

چند هفته ی پیش جشن عقد خواهرم بود عمم با دوتا دختر عمه هام اومدن شهرمون من از ۲ ۳ سالگیم ندیده بودمشون

بیشتر خرج عقدو کارامونو عمم داد دستشم درد نکنه

وضع مالی اونا خیلی بهتر از ماست

من تا شب قبل عقد پول جور نشد برم لباس بخرم هیییچی واقعا

بعد آخر سر دیگه عمم گفت بریم خرید و خودش میخاست بخره منم روحم خبر نداشت رفتیم با مامانو عمه و دختر عمم که یکسال ازم بزرگتره کل بازارارو گشتیم انقدر دیر شد همه جا بستن دلیلیم که لباس مناسب پیدا نکردم این بود که لباسا اکثرا ۳ یا ۴ تومن بودن مامانم نمیزاشت بردارم در صورتی که پول بود خودشون هرچی سر راه دیدن خریدن

آخرش رفتیم یه مغازه یه شومیز دامن معمولی بیرونی مجبوری خریدم...مثلا منکه خواهر عروس بودم

اونجا همه لباسو ظاهرشون از من بهتر بود

تا اومدیم خونه بابام جلو همه گفت از عمه جون تشکر کردی؟

من تازه فهمیدم پول لباسو عمم داده یهو جا خوردم 

خیلی خجالت کشیدم دقیقا دختراشون همسن منو خواهرمن ولی از خیلی نظرا لولشون بالاتره

چه ظاهر چه انقدر که به خودشون میرسن ولی ما حتی پول نداشتیم یه آرایشگاه بریم زشت شدیم منو مامانم

بعد به بابام گفتم پولشو بده بابامم دید من ناراحتم رفته به عمم گفته قضیرو عمدا عمم گفت بش بگو به من بدهکار بودی😐😑

کاش حداقل دختر عمه هام نمی‌فهمیدن ما اصلا باهاشون راحت نیستیم دلم نمیخواست بعد اینهمه سال که دیدیمشون انقد کوچیک بشیم😭

حتی کادویی که مامان بابام باید سر عقد می‌دادنو اونا خریدن این که چیزی نبود

شفاگر روح ها🤍🌱  لطفا برای قبولیم یه صلوات بفرستید😘

سخت نگیر دیگه عزیزم مامانت نباید میگفت جلو اونا ولی مهم نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

خدا به مالش و سلامتیش برکت بده ...

عمت شما رو مثل دختراش دیده وگرنه هزاری خرج نمی‌کرد ناراحت نباش انشالله خدا بهت توانایی بده براش جبران کنی 

هرچه به قله نزدیکتر میشوم ، باد شدیدتر است

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قربون دلت برم خودتو ناراحت نکن. زندگی همینه،بالا و پایین داره،دارا و ندار داره، مثبت فکر کن که چه عمه خوب و دلسوزی داری. تو کوچیک نشدی،چون درخواستی نکردی،خودشون خواستن انجام بدن.

میدونم الان اینودبگم خیلیا گارد میگیرن و مخالفت می‌کنن اما باور کن خواهر و برادر نسبت به هم مسئولیت دارن.

من خودم برادر دارم اگه یه روزی من غرق نعمت باشم و اون چیزی نداشته باشه همه زندگیم بهم زهر میشه و هرچی دارم باهاش تقسیم میکنم. برا خواهرم و خواهرزاده هامم همینطور.

خدا به مالش و سلامتیش برکت بده ...عمت شما رو مثل دختراش دیده وگرنه هزاری خرج نمی‌کرد ناراحت نباش انش ...

اره واقعا بی منت خیلی زحمت کشید

امان از فامیل مامانم داییم چند سال پیش یبار کربلا تا لب مرز بردمون خودشم میخواست بره ها بعد ما پول کرایرو کامل همونجا بهش دادیم خدا میدونه چقد منت گزاشتنو چه حرفایی بهمون زدن در صورتی که اسنپیه خودش مسافر می‌برد لب مرز

قربون دلت برم خودتو ناراحت نکن. زندگی همینه،بالا و پایین داره،دارا و ندار داره، مثبت فکر کن که چه عم ...

دقیقا خیلی درسته حرفتون❤️