2777
2789

رفتارای خودش ماروازهم دورکرده این شده که خیلی گرم نیستیم حسادتاوفتنه درست کردنا و توحاشیه بودن و...ومن اهل تظاهرهم نیستم که بیشتراز اون حدی که کسیو دوست دارم وانمودکنم ببینیمشون خوش رفتاری واحترام داریم ولی خواهرم توقع خیلی داره میخواد دورشون بگردیم حالا شما بگیدنظرتون چیه؟ 

مثلا میگه چون شماازخوشگلی دخترام تعریف نکردید اعتمادبه نفس ندارن وایتقد آرایش میکنن خب من اهل تعریف کردن وقربون صدقه رفتن نیستم چه خوشگل چه زشت چرا باید پاسخگو باشم دراین مورد؟

منم زنداداش و داداشم باعث دوری شده و واقعا سردیم ولی بچشونو خیلی دوسداریم دوستداشتن زوری نیس بعضی بچه ها دوستداشتنی و شیرینن. حتی همسرمم بچه های یه خواهرشو سرده ولی بچه های اون یکی خواهرشو خیلی تحویل میگیره. از نظر من ربطی به خواهرت نداره بچه ها بحثشون جداس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زنداداش و داداشم باعث دوری شده و واقعا سردیم ولی بچشونو خیلی دوسداریم دوستداشتن زوری نیس بعضی بچ ...

آره ولی بچه هاشم آنرمالیای رفتاری مادرشونوگاهی بروزمیدن تامیبینه بابچه هاشم خوب شدیم خسادت میکنخ ودوبه هم زنی که بگه دیدین مشکل ازاینابود که من باخاله هات خوب نبودم بنابراین دیگه بااوناهم خیلی ارتباطی نمی‌گیریم بازازاینم لجش میگیره توقع محبت بهشون داره

من سالها برای کاروتحصیل وازدواجم شهرهای دوربودم وطبیعتا ازدل برود هرآنکه ازدیده برفت آنچنان‌انسی نگر ...

چه قشنگ صحبت میکنی اسی💓🤌🏻

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
آره ولی بچه هاشم آنرمالیای رفتاری مادرشونوگاهی بروزمیدن تامیبینه بابچه هاشم خوب شدیم خسادت میکنخ ودو ...

به کتفت بگیر پدرومادرش اونقد بگن خوشگلی و محبت کنن که کمبود محبت نداشته باشن 

شوهرم میگه خب توهی محبت کن احساس کمبودنکنه ازشون هی تعریف کن من قبول ندارم توقعش مثل چاهه بی تهه و یهو همووسط دوستی یع دعوا راه میندازه اینه که فاصله میگیرم که هی ضربه نخوریم

ولی من از خاله  و دایی سرد حس بدی می گیرم 

من کلا نسبت به  بچه ها عواطف زیادی دارم حتی اگه نسبتی باهام نداشته باشند  در این مورد  حداقل  به نظرم  نسبت به بچه های  خانواده این احساسات  رو حفظ کنیم،خوبه