2777
2789
عنوان

زن مطلقه همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 28 پست
به زنش بگی اگه اختلافی بینشون پیش بیاد از چشم تو میبینه داداشت.ولی بی خیال هم بشی زنیکه زندگیشونو به ...

اتفاقا چند ماه قبل زن داداشم گف. زنیکه میره معازه اینا میشینه خوشم نمیاد

هعی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طبیعیه که من اصلا متوجه حرفاشون نشدم فقط قند و شکلات و پاساژ و....رو متوجه شدم 😐 اصلا تو مشخص نبود ...

همسایه مغازه ی زن مطلقس  میاد لاس. زنی پیش. داداشم متاهلخ. ب زنش. بگم یا ن

هعی
ببین من میترسم اخه داداشم یکلام نگف چای چرا اوردی یا هیچی

داداشتم با دس پس میزنه با پا پیش میکشه بخدا مردا بدشون نمیاد همه رو امتحان کنن به زنه هشدار بده

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید
ن والا فقطچای دیدم اورد ولی خب از همین خود شیرینیا شروع میشه

به زنش نکو برو به همون همسایه وبحالت تهدید وار بگو زنداداشم خیلی حساسه کسی از کنتر داداشم رد بشه تیکه تیکش میکنه ماهم پشتشیم لازم نیست چای بیاری برای اون مغازه

همسایه مغازه ی زن مطلقس میاد لاس. زنی پیش. داداشم متاهلخ. ب زنش. بگم یا ن

نه چون زندگیش ۱ ۲ ۳ میپاشه و از طرفی تا ابد گارد برادرت پایین میاد و اسمت هم لو میره با خود اون طرف صحبت کن 

پس زنداداشت مطلع هست غیر مستقیم به زنداداشت بگو مراقب شوهرش باشه

اره چند ماه پیش گفته اما مادرم گف این جریان دیشبو نگو ولی ی جوری بهش بفهمون زندگیش ول نکت هفته ب هفته بمونه شهرستان پیش مادزش

هعی
جلوی زنه رو بگیر بگو به داداشت جلو خودشو بگیره نگرفت به زنش بگو چاره چیه

زن داداشمم چند ماه قبل بهم گفته بود چ دلیل داره بره مغازه اینا  هی حرف بزنه دیروزم ک جلو من چای اورد داداشم میگف بار اولشه

هعی