2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همش که نه پس ارجاعات چی؟! یا از خودت باشه جملات یا اگه از جاییه منبعش نوشته بشه

ارجاعات جلو جمله بنویسم؟

الان من از ویکی پدیا نوشتم بنویسم مرجع ویکی پدیا؟😂

خودت بنویس پاس میشی اینجوری شاید کلا بندازتت اگر بفهمه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

اگه استاد تیز باشه میفهمه 

ولی معمولا اساتید حوصله نمیکنن بشینن دونه دونه مقالات دانشجوا رو بخونن حتی خود دارای مقالات هم این‌کارو نمیکنن 

استاد معمولا ساختار کلی مقاله رو مدنظر قرار میده ببینه یادگرفتید مقاله بنویسید یا نه

داوران هم بیشتر روی چکیده تمرکز میکنن و ساختار 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

من مقاله نوشتم دوران دانشجویی ولی استادمون گفته بود باید از کتابای مختلف باشه هر چی تعداد کتاب بیشتر بود نمره بیشتری میداد و گفته بود بهمون مقاله یعنی خط به خط از کتاب باشه هیچی خودمون اضافه نکنیم

ارجاعات جلو جمله بنویسم؟الان من از ویکی پدیا نوشتم بنویسم مرجع ویکی پدیا؟😂

اره جلوی جمله 

شیوه‌‌نامه‌ی رفرنس‌دهی رو بخون ببین واسه سایت چطور ارجاع میدن واسه کتاب چطور واسه پایان نامه چطور و..

معمکلا اسم و تاریخ رو مینویسن توی ارجاع‌دهی درون متنی یعنی بعد از جمله 

و آدرسش رو یعنی لینکش رو میذارن تو ارجاع دهی برون متنی

من مقاله نوشتم دوران دانشجویی ولی استادمون گفته بود باید از کتابای مختلف باشه هر چی تعداد کتاب بیشتر ...

نه هیچی از خودمون نباشه!

باید از مراجع مختلف کمک گرفت ولی خودت هم تکمیل کنی

اگه استاد تیز باشه میفهمه ولی معمولا اساتید حوصله نمیکنن بشینن دونه دونه مقالات دانشجوا رو بخونن حتی ...

دقیقا من یه مقاله نوشتم بقیه بچه هاهم نوشتن من مثل چی ترسیده بودم استاد هم خیلی پیاز داغش رو زیاد کردخ بود که ال می کنم بل می کنم (نمره کم می کنم ) بعد موقع تحویل دادن استاد گفت اگر همتون موافق باشید من از هیچ کس رو نگاه نمی کنم و ۱۰ نمره رو به همتون میدم . 😐😐 قیافه من دیدن داشت اون لحظه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
دقیقا من یه مقاله نوشتم بقیه بچه هاهم نوشتن من مثل چی ترسیده بودم استاد هم خیلی پیاز داغش رو زیاد کر ...

باز خوبه حقیقت رو گفتن 

اساتید ما میگفتن ما خط به خط میخونیم یه سریا باور میکردن من گفتم نه بابا کی حوصلش میکشه همه رو ببینه