اگورپگورییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 4464 عنوان من با شوهرم 535 بازدید | 17 پست یکماه و نیم طلاق عاطفی اممسافرتم رفتیم که دیروز با دعوا برگشتیم و دعوامون شد الان پشیمونم کاشکی اصن اون مسافرت نمیرفتم 😥😥 1404/01/09 | 12:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اگورپگورییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 4464 عجب عیدی شده این عیدی همیشه همینه فرقی نداره
اگورپگورییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 4464 شماره یک ماه نیم طلاق عاطفی گرفتی ما ۱۴ساله یعنی رابطه ندارید اصن؟؟؟ رابطه ج...سی
tanhaaa3 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 7708 یعنی رابطه ندارید اصن؟؟؟ رابطه ج...سی چرا داریم ولی پیش هم نمیخوابیم.
چاویل عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 3867 شماره یک ماه نیم طلاق عاطفی گرفتی ما ۱۴ساله منم شش سال طلاق عاطفی مسافرتش چیه دیگه ماسلامم بهم نمیکنیم
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2665 منم شش سال طلاق عاطفی مسافرتش چیه دیگه ماسلامم بهم نمیکنیم وا چ جوریه؟؟رابطه جنسی ندارین؟؟خب طلاق واقعی بگیرید دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀 بیشتر ببینیدبستن
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2665 چرا داریم ولی پیش هم نمیخوابیم. دلیلش چیه؟؟؟خیانت دیدی؟ دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀 بیشتر ببینیدبستن
چاویل عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 3867 وا چ جوریه؟؟رابطه جنسی ندارین؟؟خب طلاق واقعی بگیرید نه هیچ رابطه ای نداریم بچم حضانت. نخادحتما اینکارو میکنم
اگورپگورییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 4464 یک ماه و نیم رابطه جنسی داشتن اینا که طلاق عاطفی نیست من گفتم رابطه ندارم اصن حتی در حد بوسم نبود مسافرتم با خانواده هامون بود رفتیم
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2665 نه هیچ رابطه ای نداریم بچم حضانت. نخادحتما اینکارو میکنم چ سخت امیدوارم مشکلتون حل بشه...خانواده و فامیل میدونن؟؟باهم جایی نمیریذ؟ دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀 بیشتر ببینیدبستن
چاویل عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 3867 چ سخت امیدوارم مشکلتون حل بشه...خانواده و فامیل میدونن؟؟باهم جایی نمیریذ؟ اره همه میدونننه هیجا