2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم پشیمون میشم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 37 پست
خاک بر سرش. یل پذر و مادرت برو خونت ـاگر نذاشت برس تو خونه زنگ بزن ۱۱٠بیان صورتتجلسه کنن ـفردا روز ه ...

دیگ الان خونه پدرمم والا پیام میدم برا دکترم میگ پیام نده گمشو بلاکت میکنم . بچه از هرکی باشه با ازمایش مشخص میشه خبر مرگش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زر زیاد زدن که دومی از اولی بهتر نیست. اتفاقا هم هست.. دور و اطراف من ادمهایی بودن که تو ازدواج دوم ...

🥺🥺

درسته باید قوی باشم 

حتی خودم دیگه ازش متنفرم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
دیگ الان خونه پدرمم والا پیام میدم برا دکترم میگ پیام نده گمشو بلاکت میکنم . بچه از هرکی باشه با ازم ...

چش شده این نره خر؟ باللخره... برای شناسنامه بچه باید اسم این نره خر باشه برای ثبت تو شناسنامه. برای بچه هم قطعا ازمایش هست اما گرونه و تا بیای ثایت کنی کلی روح و روانت به فنا رفته... پیام  نده پاشو برو جلو خونه اکر راه نداد داد و هوار راه بنداز شاهد جمع کن زنگ بزن ۱۱٠.گوش بده به نفع خودته.. فردا نمیتونه از زیر بار مهریه دادن در بره 

قطعا پیدا میشه دختر. فقط زودتر جدا شو تا بیشتر از این روح و روانت رو به بازی نگرفته.. شاغل هم هستی ...

ممنون عزیزم بخاطر دلگرمیت خدا خیرت بده❤️

دیگ الان خونه پدرمم والا پیام میدم برا دکترم میگ پیام نده گمشو بلاکت میکنم . بچه از هرکی باشه با ازم ...

یا خدا این مردا چرا اینجورین

چش شده این نره خر؟ باللخره... برای شناسنامه بچه باید اسم این نره خر باشه برای ثبت تو شناسنامه. برای ...

رفته خونه ننه بابای پست فطرتش ک زنگ بهشون میزنم جواب نمیده اونام روستان خدا همشونو لعنت کنه لعنت ب روزی ک من این مردو شناختم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....