2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم پشیمون میشم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 37 پست

هر کی گفته دومی از اولی بدتره حتما اطلاعات کافی نداره. 

واقعا به نظرت جدا شدن از یه آدم بداخلاق و بددهن که محبت نمیکنه پشیمونی داره؟! 😅

دقیقا به چه خاطر قراره پشیمون بشی؟! 

دلتنگ میشی برای حرفای بدش؟! 

یا دلتنگ میشی برای سر نزدن بهت؟! 

به نظرم خودت خیلی خوب میدونی باید چیکار کنی. 

رفتن از جهنم هم پشیمونی داره آخه! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

اون دیگه رفته فقط اسمش تو شناسنامته پدر و مادرش هیچی نمیگن کجا متواری شده

انقد کینه ای هست حس میکنم واسه اینکه عذابم بده طلاقم نمیده . یه یکی میگفته صد سالم بگذره طلاق نمیدم البته شاید دروغ داشته میگفته 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شک نکن پشیمون میشی که چرا ۳ماه خودتو علاف این پرنسس لعبت کردی.. باید زودتر اقدام مبکردی تاره یاد ...

از این که حتما طلاق میگیرم فقط میترسم خواستگار خوب دیگه نیاد 

خودم شاغلم و از لحاط مالی مشکلی ندارم فقط میگم کاش یه زندگی نرمال و آروم رو تجربه میکردم که نشد

عزیزم مردی که خرجتونو نمیده محبت نمیکنه مسئولت پذیر نیست و ناپدید شد میخوایش چیکار دقیقا 

با ی وکیل به شدت خوب مشورت کن و قانونی برو جلو خیلی راحت میتونی همونطور که این چندماهتو نابود کرد و زندگیتوعوض کرد خیلی راحت زندگیه اونوعوض کنی 

یکی از دلایل طلاق رو هم رابطه جنسی نداشتن باهات   رو قید کن خیلی تاثیرداره توطلاق

انشالله خداکمکت کنه

هیچکدوم چیزایی که گفتی دلیل سلامت روان نیست خودشیفته و متوهمه والی عقد نمیکرد چهارهفته بعد بگه نمیخو ...

تقصیرم اینه که ضامنش نشدم و بهش میگفتم چرا باهام سردی چرا انقد عوص شدی چرا ازم دوری میکنی 

هر کی گفته دومی از اولی بدتره حتما اطلاعات کافی نداره. واقعا به نظرت جدا شدن از یه آدم بداخلاق و بد ...

🥺🥺 راست میگی والا 

من تمام ترسم بخاطر اینه که مطلقه میشم و دیدگاه آدما بهم عوص میشه و شاید آدم خوب نیاد سراغم 

زر زیاد زدن که دومی از اولی بهتر نیست. اتفاقا هم هست.. دور و اطراف من ادمهایی بودن که تو ازدواج دوم خوشبخت شدن. این ادم نه برات شوهر میشه نه خوشبختت میکنه.. به زور هر ادم نره خری رو تو زندگیت نگه ندار. دختر خاله من بعد ازدواج رفتارهایی از شوهرش دید خواست طلاق بگیره دید حامله س ـکذاشت بچه که دنیا اومد طلاق گرفت ـشوهره نه خودش رو میخواست نه بچه رو دنیال مال و اموال شوهر خالم بود. با بچه ازدواج کرد با یه مردی که قبلاا هم ازدواج کرده بود و بچه نداشت ــاللنم بچه دومش ۱٠سالش شده.. هیچ وقت ی

به خاطر حرف منفی مردم خودتو ننداز تو چاهی که میدونی همون مردم حتی نمیان نگاه کنن کی ته چاه و کمک میخواد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

🥺🥺 راست میگی والا من تمام ترسم بخاطر اینه که مطلقه میشم و دیدگاه آدما بهم عوص میشه و شاید آدم خوب ...

آرامش از دیدگاه آدما مهم تره، نیست؟؟ 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

عزیزم باهاش برو بیرون ببینش نه یه بار بلکه چندین بار با محبت باهاش رفتار کن ببین دلیل رفتارش چیه

من دو ماه پیش بهش گفتم بیا تموم کن بهم توهین کرد و گفت تو دختر کدوم سگی هستی بعدشم گفت من نیستم برو هر کاری میخوای بکن . بعدشم قطع کرد گذاشت رد تماس

عزیزم مردی که خرجتونو نمیده محبت نمیکنه مسئولت پذیر نیست و ناپدید شد میخوایش چیکار دقیقا با ی وکیل ب ...

اخه من باکره ام رابطه جنسی نداریم که 

از این که حتما طلاق میگیرم فقط میترسم خواستگار خوب دیگه نیاد خودم شاغلم و از لحاط مالی مشکلی ندارم ف ...

قطعا پیدا میشه دختر. فقط زودتر  جدا شو تا بیشتر از این روح و روانت رو به بازی نگرفته.. شاغل هم هستی قطعا مورد های با پرستیژ بالا و اصیل تر سر راهت قرار میگیرن. فقط خواهشا برای ازدواج بعدی چشم بسته و با احساس نرو جلو ـاین مورد اولی برات تجربه بشه ـ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم مردی که خرجتونو نمیده محبت نمیکنه مسئولت پذیر نیست و ناپدید شد میخوایش چیکار دقیقا با ی وکیل ب ...

من توافقی میخوام تموم کنم نمیخوام آواره دادگاه بشم 

عمرم رو پای این آدم و تو دادگاه نمیخوام بگذرونم 

واقعا گرفتن مهریه سخته