2777
2789
عنوان

چجوری خودمو سرگرم کنم ک به شوهرم فکر‌ نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 54 پست
ده روزه سرسنگینیدطلاق عاطفی جیه!

کلا هیچ ارتباطی نداریم جدا میخابیم‌وحرف نمیزنیم بغد ۱۰سال زندگی اولین باره اینجوریم

یه دعوای بدی داشتیم ک‌خانوادش و همسایمون فهمیدن بازم کتک زد طلا گرف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سعی کردم اون نمیخاد میخاد همینجوری باشه

اصلا محل نده

مردا نیاز دارن تو غار تنهاییشون باشن

ولی روزانه دوش بگیر لباسای قسنگ بپوش اهنگ بزا. قر بده

کارای خونا و بچه بکن

باهاسون بازی کن بیرون ببر 

هممه کارای روزمره تو انجام بده

تا خودش بیاد سمتت،،اونوقت هم دوباره لج نکن،،تا اینکه این رفتار که بعد از هر کدورت  میاد سمتت، تقویت بشه و باز هم بیاد

ذکر یا ودود زیاد بگو انشاالله بهم برمیگردین

خراب کردن زندگی کار سختی نیست ولی زندگی بعدش سخته

بشین خوب فک کن ببین چطور میتونی زندگیتو احیا کنی

تمام تلاشتو بکن 

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

دلتو به داشته هات خوش کن و آهنگ بزار .از فاز غم دربیا بیرون .الان همه مشکل دارن .منی که با هزار امید وارد خونه همسری شدم که هیچ چیزی نداشت و از نطر فرهنگی بسیار پایین بودن الان بعد ۱۷ سال با دوتا بچه میگه به خاطر پول بابا ت اومدم اونم که هیچی بهتون نداده درحالیکه همین عید امسال ۳۵ تومن به من و بچه هام داده .

خلاصه درد زیاده .دلمون‌گرفته ولی باز میگم به جهنم، به یه ورم که منو نمی‌خواسته، الان اهنگ گذاشتم و در ظاهر شاد میکنم خودمو . 

به خاطر بچه هام .شما هم به خاطر بچه هات ،هر ایرادی داره ازذهنت پاک کن ،به خدا توکل کن و یه لباس خوشگلی که داری بپوش به خاطر دلت خودت زندگی کن .

به خدا که باید زندگی کنیم وگرنه چشم رو هم بذاریم پیر میشیم و دیگه تمام .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم