2777
2789
عنوان

چجوری خودمو سرگرم کنم ک به شوهرم فکر‌ نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 54 پست
میشه بگین چطوری؟

همونا که بالا نوشتم

اصلا طرفش نرفتم 

بزوررر خودمو شاد نشون دادم

و وقتی هم که بالاخره اومد یکمممم ناز کردم ،،زیاد نه ها که پشیمون بشه از اومدن، سخت نگرفتم درواقع

بهشم گفتم یکماه شد ده سال هم میشد نمیومدم سمتت

البته بهرحال به علت قهر و شخصیت مرد هم بستگی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام نرم نشه من مستقیم رفتم سمتش بغلش کردم بوسیدمش کلی حرفم زد

ببخشید عزیز....ما که نمیدونیم بین شما چی گذشته.....شاید اینقدر مشکلاتتون زیاد بوده که به مرور زمان تبدیل به یه کوه آتشفشان شده و حالا فوران کرده...انتظار نداری که با یه سطل آب این آتیشو خاموش کنی...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

ب جای اینکارا پیش قدم شو 

یه شب ک حالش خوبه و حوصله داره بشین با خوبی باهاش حرف بزن اول از خوبی هاش بگو بعد هم از خوبی های رابطتتون ک باهم تجربه کردی 

مثلا یادته فلان روز فیلم دیدیم یا رفتیم فلان جا چقد خوش گذشت یادش بخیر حیفه رابطمون کاش باهم رفیق بشیم و درستش کنیم چون واقعا دوست دارم حیفه زندگیمون دوتا دسته گل داریم اینا ب پدر مادر شاد نیاز دارن 

لطفا و لطفا با لطافت و روی خوش و آروم این حرفارو بزن 

سعی کن ترمیم کنی رابطه را ن اینکه بدتر کنی 

چجوری شهرکوچیک‌و‌داعم توی خونه دوست کجا بود

مجازی گلم... چت کن دوست دختر دیگه... و اینکه کلی بازی نصب کن بازی فکری اینا حوصلت سر نره ماهواره یا تلویزیون ببین میکاپ کن عکس بگیر 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم...