2777
2789
عنوان

بیاید پیام بابام به زن بابام بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 67 پست
سلام بگو عزیزم

منم فکر می کنم یه دعوای ساده است و آشتی می کنن

دلم برای خواهرانت می سوزه کاش نجات پیدا کنن از این شرایط 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
دعوای ساده نیست زیاد من اصلا بابام اینطور حرف‌نمیزنه مگه اینکه دیگه واقعا کلافه و خسته شهبابام که نب ...

اسی ببخشید خیلی کنجکاو شدم چندتا خواهر برادرین ازدواج کردین یا نع

کاربری واگذار شده است

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت ازدواج کردی؟ الهی ابحیات چندساله آن؟

نه ازدواج نکردم خواهرم تهرانه من خونش تو این شهر میشینم 

۱۸ و ۱۴

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

منم فکر می کنم یه دعوای ساده است و آشتی می کنندلم برای خواهرانت می سوزه کاش نجات پیدا کنن از این شرا ...

نه دعوای اونجور ساده نیست 

ولی مثلا اونجور قهر و ... نکردن 

همینکه بابام یکم اگاه شده من خوشحال شدم

جمعه تازه از سفر برگشتن

راستی گفتم که سیزده بدر زن بابام یکاری کرده بود خواهرام نیان قرار بود با فامیل خودمون برن سریع یواشکی زنگ زده خانوادش و فامیلش بیان اینجا تعدادشون هم خیلی زیاد بوده اونا هم اومدن که برن بعد بابام به خواهرام گفته بیاید اونا هم اصلا راحت نبودن نیومدن بعد زن بابامم گفته نیارشون جا نیست تو ماشین بابامم البته مقصر بوده

بعد بابام براشون کباب زده اورده گفته عصر میریم فلانجا

بعد عصر زنگ میزنه به خواهرم که مرغا و گوشتای باقی مونده تو یخچال وردارید برید خونه مادربزرگتون تا ما میایم اونا هم گفتن شبه خودت بیا ببرمون ۵ تا مرغ بوده کبابی تکه کرده بودن بعد بابام و زن بابام اومدن زن بابام مرغا رو ورداشته گفته تو یخچالن که تو گفتی که بردنشون خونه بیبیشون 

خلاصه برده برای فامیلاش همش درست کرده عکسشم گذاشتم گه تو گوشی بابام بوده 

حالا دقیق نمیدونم چیشده خواهرام اینو تعریف کردن منم نتونستم برم روستا پیششون 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اسی ببخشید خیلی کنجکاو شدم چندتا خواهر برادرین ازدواج کردین یا نع

یه خواهر بزرگتر یه برادر بزرگتر متاهلن

خودم

خواهر کوچیکترم ۱۴ سالشه یکی هم ۱۸ 

چن سالشه بابات

۵۰ و خوردی

زن بابامم نزدیک ۵۰

اینجور سنشون نبین از من جوونتر و امیدوارترن بیشتر خوش میگذرونن

زن بابات با این پیامها خم به ابروش نمیاد مخصوصا پیام دومی بابات باید جدی تربرخورد میکرد اینارو زنگ ...

نه خیلی لوسه الان مطمئنم نشسته داره گریه میکنه

شایدم ادا در میاره همیشه براش مهم نیست

نه خیلی لوسه الان مطمئنم نشسته داره گریه میکنهشایدم ادا در میاره همیشه براش مهم نیست

زن دایی بلد دل مردم به رحم بیاره مگه اینکه مرد راسخ قوی جلوش باشه بابات ازاین کار آخری که کرده ناراحت شده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زیاد درگیرزن بابات وبابات نشو زن وشوهر هستن توهرزندگی دعوا وقهر هست بابات اگه بهش علاقه یادوستش نداشت باهاش ازدواج نمیکرد اگه هم ازش ناراحت باشه تند برخورد میکرد 

نه خیلی لوسه الان مطمئنم نشسته داره گریه میکنهشایدم ادا در میاره همیشه براش مهم نیست

ماهم  زن بابا داریم احساس میکنم زنهای دوم خیلی لوس میشن و ومردها هم بیشتر نازشونو میکشن 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
بابات خوبش کرده شوهر سابق منم با همچین زنی ازدواج کرده زنه همش تفریح ومسافرت و...سریه سال طلاق گرفتن ...

خیلی بی مسئولیته خیلی

نه دعوای اونجور ساده نیست ولی مثلا اونجور قهر و ... نکردن همینکه بابام یکم اگاه شده من خوشحال شدمجمع ...

عجب 😶

چیزی به نام زن بابا هست؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید