سلام دوستان وقتتون بخیر من تازه ازدواج کردم همسرم خونه نداره و مستاجر هستیم و یه ماشین داشت که اون به اسم مادرش بود
میگفتم چرا به اسم خودت نمیکنی
و در جواب میگفت مادرمه دیگه غریبه که نیست چرا باید برم هزینه دفترخونه بدم به اسم خودم بکنم ؟
نهایتاً ماشینو فروختیم ماشین ثبت نام کردیم یک میلیارد و ۵۰۰ که قراره به اسم همسرم باشه ب اسم همسرم ثبتنام کردیم
حالا چون همسرم ماشین ثبت نام کرده دیگه نمیتونیم باشیم به اسمش باشه قرار شد یه ۲۰۷ بگیریم تا اون موقع که ماشین در میاد بی ماشین نمونیم دم دستی استفاده کنیم
حالا میگه یا طلاهاتو میدی میفروشم همه رو ماشینو میگیرم میزنم به اسمت و بعداً ماشین فروختنی طلاتو دیگه پس نمیدم
یا اینکه طلاهاتو میفروشی یدی به من من ماشینم میزنم به اسم مامانم به جاش طلاهاتو بعداً بهت پس میدم
یا اینکه کلاً طلاهای مامانمو میفروشم ماشین میگیرم ماشینو میزنم به اسم مامانم.....
گذشته جلوی من این سه تا راه رو
بهش میگم خوب وقتی من طلا بدم تو ماشین بگیری بزنی به اسم من بعد بفروشی اون یکی ماشینه رو در بیاری دیگه طلاهام هیچ میشه ب قیمت اینکه یسال ماشین بنامم باشه ۲۵۰ میلیون بزارم توی جیب تو؟؟؟
البته اینم بگم سال بعد باید این ماشینو بفروشیم که بقیه پول ماشین جدیدمونو بدیم.
که عملاً طلاهای من میره
تازه منظورش از اینکه گفت طلاتو پس میدم این بود که یک گرم یک گرم پس میده ۲۰ سال طول میکشه پس بده
موندم وسط از طرفی دلم نمیخواد به اسم مادرش باشه
بدم میاد اصلاً