2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر من تازه ازدواج کردم همسرم خونه نداره و مستاجر هستیم و یه ماشین داشت که اون به اسم مادرش بود 

می‌گفتم چرا به اسم خودت نمی‌کنی 

و در جواب می‌گفت مادرمه دیگه غریبه که نیست چرا باید برم هزینه دفترخونه بدم به اسم خودم بکنم ؟

نهایتاً ماشینو فروختیم ماشین ثبت نام کردیم یک میلیارد و ۵۰۰ که قراره به اسم همسرم باشه ب اسم همسرم ثبت‌نام کردیم 

حالا چون همسرم ماشین ثبت نام کرده دیگه نمی‌تونیم باشیم به اسمش باشه قرار شد یه ۲۰۷ بگیریم تا اون موقع که ماشین در میاد بی ماشین نمونیم دم دستی استفاده کنیم 

حالا میگه یا طلاهاتو میدی می‌فروشم همه رو ماشینو می‌گیرم می‌زنم به اسمت و بعداً ماشین فروختنی طلاتو دیگه پس نمیدم 

یا اینکه طلاهاتو می‌فروشی یدی به من من ماشینم می‌زنم به اسم مامانم به جاش طلاهاتو بعداً بهت پس میدم 

یا اینکه کلاً طلاهای مامانمو می‌فروشم ماشین می‌گیرم ماشینو می‌زنم به اسم مامانم.....

گذشته جلوی من این سه تا راه رو 

بهش میگم خوب وقتی من طلا بدم تو ماشین بگیری بزنی به اسم من بعد بفروشی اون یکی ماشینه رو در بیاری دیگه طلاهام هیچ میشه ب قیمت اینکه یسال ماشین بنامم باشه ۲۵۰ میلیون بزارم توی جیب تو؟؟؟

البته اینم بگم سال بعد باید این ماشینو بفروشیم که بقیه پول ماشین جدیدمونو بدیم. 

که عملاً طلاهای من میره 

تازه منظورش از اینکه گفت طلاتو پس میدم این بود که یک گرم یک گرم پس میده ۲۰ سال طول می‌کشه پس بده 

موندم وسط از طرفی دلم نمی‌خواد به اسم مادرش باشه

بدم میاد اصلاً

در کل میگه اگر قراره طلاهاتو پس بگیری من ماشینو می‌زنم به اسم مامانم اگه قرار نیست پس بگیری می‌زنم به اسم تو ولی بعد یه سال ماشینو می‌فروشم خوبیش اینه که فقط یه سال ماشین اسمته همین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در هر صورت طلاهاتو دادی نمیتونی پس بگیری ماشینم به نام مامانش میزنه هیچ وقت به مردا اعتماد نکن

باز میگم اگر به اسم خودم باشه شاید بتونم یه جورایی به زور پس بگیرم مثلاً بگم که نه ماشین نمی‌فروشم تا طلاهامو پس ندی 

یه سال قراره این ماشینو داشته باشیم

شما نقد و بچسب و قید طلاهارو بزن با چنین نوبری چون اگه ماشین به نام مادرش هم شه طلاهارو پس نمیده بعدا

خواهر یا برادر دیگه ای نداره؟ به آینده اصلا فکر هم میکنه؟

عزیزم هر دوتون هم خدا رو میخواید هم خرما؟ 

اینکه با طلای ‌‌شما ماشین بخره وبزنه به اسم دیگری که کلا اشتباهه محص

بگو فروش طلا ضرر هست اونم وقتی قراره چند وقت بعد ماشین خودتون رو تحویل بگیرید 

یا کلا قید خرید ماشین دم دستی رو بزنید، یا بزار با طلای  مادرشون بخرن وبه نام مادرشون باشه 

باز میگم اگر به اسم خودم باشه شاید بتونم یه جورایی به زور پس بگیرم مثلاً بگم که نه ماشین نمی‌فروشم ت ...

اره اگه مطمعن باشی که ماشینو به نامت میزنه  ولی نامردی نکنه طلاهاتو بفروشی به نام مامانش بزنه

باز میگم اگر به اسم خودم باشه شاید بتونم یه جورایی به زور پس بگیرم مثلاً بگم که نه ماشین نمی‌فروشم ت ...

چقد کشمکش دارید سر یه ماشین . شوهرای مردمو ببین بدون ریالی به اسم زنشون میکنن ماشین و خونه رو . خیلی بچه ننست شوهرت