2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد ماشین و بخره بزنه ب اسم مامانش چه برخوردی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 53 پست
طلاهای مامانشو بفروشه بزنه ب نام مامانش...

خودش همینو میگی میگم من همین کارو می‌کنم 

آخه ماشین قبلی به نام مامانش بود 

ما هی می‌رفتیم بیرون جریمه می‌شدیم پیامکش می‌رفت به مادر شوهرم چون به نام مادر شوهرم بود ماشین 

بعد زنگ می‌زدن می‌گفتن که جریمه شدین که رفتین جاده چالوس 

هرجا می‌رفتیم جریمه که می‌شدیم پیامکش برای مادر شوهرم می‌رفت 

اسم مکان هم می‌نوشت که فلان جا جریمه شدید 

یه بارم به خاطر اینکه من رو سریمو توی ماشین برمی‌دارم توقیف ماشینمون اومده بود 

مادر شوهرم و پدر شوهرم سه روز اسیر شدن چون ماشین به نام مادر شوهرم بود اومدن دنبال من سه روز پشت سر هم می‌رفتیم دنبال کارای ماشین و  پدر شوهرم هرچی از دهنش درآمد بهم گفت 

در صورتی که اگه به اسم خودمون می‌بود دیگه این حرفا رو نمی‌شنیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی زرنگه طلا بهش نده مطمئن باش بهت پس نمیده 

بگو یا به اسم خودم بشه یا نمیدم 

اگر طلات اینقدر زیاده که میشه ماشین خرید بخر به اسم خودت کن بنداز زیر پای خودت وگرنه همچین حماقتی نکن  

میترسه بعدا به عنوان مهریه بگیری ببری سوخت بشه مالش 

ما الان خودمون ماشین خریدیم خونه خریدیم ولی به اسم داداشم نکردیم فردا روز دختره تقی به توقی خورد ازش میگیره زحمت یه عمر ما میره تو جیب دختر مردم 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
باز میگم اگر به اسم خودم باشه شاید بتونم یه جورایی به زور پس بگیرم مثلاً بگم که نه ماشین نمی‌فروشم ت ...

ن طلاهاتو بی ارزش نکن 

بجاش رو مخش کار کن بزنه ب اسمت ی چیزی اگه ماشینو ب اسم مامانش میکنه یه تیکه طلا بگیر ازش 

یدونه بچست؟؟

هیچکار نکن کاشین وبت نامی تا چندسال باید به اسم خودش باشه

بگ‌ مامانت طلاشو بفروشه به منچه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

ن طلاهاتو بی ارزش نکن بجاش رو مخش کار کن بزنه ب اسمت ی چیزی اگه ماشینو ب اسم مامانش میکنه یه تیکه طل ...

عزیزمم عزیزم یه دونه بچه نیستش ۴ تا آن

ما یک سال دیگه می‌خوایم بفروشیم فقط تو این یه سال می‌خوایم این ماشینو داشته باشیم می‌خوام تلاشمو کنم طلاهامو پس بگیرم بعد از فروش این ماشین

طلاهاتو از خونه ببر قایم کن

چندسالدیگه با پول طلاهات  یه ۲۰۶ برای خودت بخر یه مقدارشم نگه دار

ماشین اونقد بالا نرفت که طلا داره میره

چشمشون به طلاهاته از دسترس دورش کن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

اره اگه مطمعن باشی که ماشینو به نامت میزنه ولی نامردی نکنه طلاهاتو بفروشی به نام مامانش بزنه

بابا میگه بنام زنش هم بکنه کلا یک سال نگه‌میداره و بعد میفروشه که پول اون بکی ماشینو بده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید