2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد ماشین و بخره بزنه ب اسم مامانش چه برخوردی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 53 پست

من باشم اصلا به طلاهام دست نمی‌زنم

طلا روز به روز میره بالا چرا بفروشم برای اینکه فقط یه ماشین به اسم من باشه؟ بذار بزنه به اسم مادرشوهرت. دردسری هم درست بشه برای مادرشوهر و خود شوهرته. من بودم خوشحالم می‌شدم برای جریمه شدن و به دردسر افتادنشون

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بیشتر ببینید
عزیزمم عزیزم یه دونه بچه نیستش ۴ تا آنما یک سال دیگه می‌خوایم بفروشیم فقط تو این یه سال می‌خوایم این ...

ببین این زندگی کلا فایده نداره اعتماد توش نیست و به نام مادرش می‌کنه که چی 

اگه من بودم جای تو طلا هارا میدادم میگفتم اگه تو به من اعتماد نداری ولی من بهت اعتماد دارم اگه تو مناشریک زندگیت نمیدونی ولی من تورا شریک زندگیم و مال وجونم می‌دونم طلاهارا بگیر نخوای به مادرت رو بزنی برا پول وطلا ... بعد فروش ماشین کم کم یواش یواش طلا می‌خریم باز ماشینم اگه دوست داری بزن به نامم اگه ن بزن به نام خودت ولی به اسم مادرت نزن اگه زدی (یعنی بهم اعتمادی نداری با بغض ومظلومیت بگو)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودش همینو میگی میگم من همین کارو می‌کنم آخه ماشین قبلی به نام مامانش بود ما هی می‌رفتیم بیرون جریمه ...

اتفاقا بهتر بزارخسته شه اون خچدشوانداخته وسط حالازحمتشم بکشه بره دنبال کاراش اتفاقا اینجوری شاید بیخیال بشه حرف میشنوی ها ولی نباید برات مهم باشه بزاراذیت شن واینکه تو چراهمراهیسون میکردی میخواستن به نامشون نباشه اگرهم نمیرفتن وبی ماشین میموندید شوهرت میموند این وسط کم کم میفهمه که باید بند نافشو جداکنه ومستقل بشه وگرنه اونی که اذیت میشه خودشه مرداتا خودشون اذیت نشن اصلا براشون مهم نیست شما توچه شرایطی هستید البتهقطعا بهت فشارمیاره که پس تو فلان نکن که اونا مجبورنباشن بیانوحالا همچین تصمیمی بگیرن باسیاست وآذتمش وقاطع متوجهش کن این مشکل خودشه نه شما

شوهرت منطقی نیس عزیز من میگم ب نام مامانش باشه بهتره نمیدونم چرا اینکارو میکنه ولی حداقل تو طلاهاتو ...

دره صورت بهش گفتم اگر ننت طلا بده بخر ی‌وب اسم ننت بشه من دیگه سوارش نمیشم‌

چون نمیخام آس ام آس رفت و امد هام دست اینو اون باشه

خوب گفتم ؟

از ته دلم گفتما

دلم نمیخاد سوار ماشین ننش شم

من باشم اصلا به طلاهام دست نمی‌زنمطلا روز به روز میره بالا چرا بفروشم برای اینکه فقط یه ماشین به اسم ...

دره صورت بهش گفتم اگر ننت طلا بده بخر ی‌وب اسم ننت بشه من دیگه سوارش نمیشم‌

چون نمیخام آس ام آس رفت و امد هام دست اینو اون باشه

خوب گفتم ؟

از ته دلم گفتما

دلم نمیخاد سوار ماشین ننش شم

دره صورت بهش گفتم اگر ننت طلا بده بخر ی‌وب اسم ننت بشه من دیگه سوارش نمیشم‌چون نمیخام آس ام آس رفت و ...

نمیدونم والا

ولی خوب اگه کل پول ماشین با طلاهای مادرشوهرت جور بشه چه ایرادی داره یه سال به اسمش باشه؟ اینطوری به قضیه نگاه کن که پولشو اون داده شما استفاده می‌کنید از سرمایه‌ش

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بیشتر ببینید