2777
2789
عنوان

برنجم کم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گفت شده دیگه حواسم نبود بقیه مهمونین خوب بود از میوه و شیرینی و اجیل

مام دیشب مهمونی بودیم من دیدم برنجش کمه کمتر کشیدم همراه غذانون خوردم تاسیربشم میزبان خجالت نکشه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
پیش اومده مادرشوهر نباید گله میکردولی تو مهمونی دو سه پیمونه بیشتر غذا بذار که کم نیاد سر یه پیمانه

بخدا پریشبم مهمون داشتم برنجم اضاف اومد

دیروز حالم اصلا خوش نبود اشتباه شمردم

بچه هارو هم یه نصف پیمونه میزارم

ماشاالله بچه هاشون کامل کشیدن

ماچندسال پیش ی جامهمون بودیم نزدیک به ۳۰ نفر بودیم البته خودمون ۴نفربودیم ولی فک وفامیل صاحبخونه بودن بعدش سرنهار نفری یه دونه پیش دستی کوچولو مال شیرینی خوری گذاشتن با یه دیس ماکارونی باور کنید نفری ی قاشق هم برمیداشتیم بازم کم بود دیگه واسه بچه ها وکشیدیم خودمون هم نون سبزی خوردیم صاحبخونه اصلا ب روی خودش نیورد ماهم اصلا ب روی خودمون نیوردیم گرچه خاله صاحبخونه  ناراحت شد قهر کرد رفت ولی بقیه اصلا ب روی خودشون نیوردن درهرحال دستش دردنکنه البته که صاحبخونه خودش ازسرصبح زنگ زده بود که بیاین اینجا همه هستن ولی با یه روز نون سبزی خوردن کسی نمرده شاید صاحبخونه مشکلی داشته ما. که نمیدونیم 

منم گفت شده دیگه حواسم نبود بقیه مهمونین خوب بود از میوه و شیرینی و اجیل

اگر وا بدی و بگی آره اشتباه کردم روت سوار میشن. بگو مهم دور همیه غذا هم که بود شکر خدا باقی حرفا حاشیه هستش. صلوات....

بخدا پریشبم مهمون داشتم برنجم اضاف اومددیروز حالم اصلا خوش نبود اشتباه شمردمبچه هارو هم یه نصف پیمون ...

کاریه که شده بیخیال 

اره دیگه میگم اضافه بیاد مشکلی نیست کم نیاد بهتره ،بچه ها الان بیشتر از بزرگا میخورن

عموم عید دیدنی اومده بود خونمون یه پسر داره ابتدایی میخونه نشست جلوی آجیل از اول اومدن تا رفتن بیشتر از نیم کیلو پسته خورد بعدشم چند تا میوه و شیرینی نوش جونش ولی بچه ها رو نیم پیمونه حساب نکن