2777
2789
عنوان

چرا اینجا همه به قد 165 میگن کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 68 پست
نهههههه کدوم شهری منم بیام 😂

تبریز تبریز😸🙋

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایده آل ترین قد ممکن برا دختر ۱۶۵_۱۷۰ هس توجه نکن به حرفای بیخود

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید

بنظرم 165سایز مناسبی هست برای خانوما 

من خودم 175ولی گاهی دوس دارم 165باشم چون کلا توی لباس پوشیدن راحتن 

الان مانتوها یجوری شده اگه ما بلندا بپوشیم گراد میشه برامون یا شلوار واید لگ رو اصلا پمیپدونم بپوشم تا زانوم میاد 

این بدیارو داره ولی کلی خوبی هم داره در هر صورت خدایاشکرت

وآله من ۱۸۴قدم متوسط بلند ۱۹۰به بالا میگن

منم ۱۵۸ هستم به نظرتون متوسطم یا قدبلند کشیده؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

163هستم خانواده و فامیلم همه دومتری زناشون هم 175 همش ب من میگن کوتاه درعوض من خیلی خوشگلم و ظریف اونام خوشگلن اما اندازه من ظریف نیستن🤣دست و پاهاشون بزرگن اما شبیه بازیگرای ترک هستن از اندام البته فامیل مادرم اینجوریه فامیل بابام متوسط ولی قیافه های خیلی خوشگل دارن منم ب پدری رفتم اما خواهر برادرم از من قدشون بلند ترن و ب مادری رفتن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

اینجا بگن قدم ۱۶۰ میگن خوبی ۶۵ بلنده ۱۷۰ خیلی بلنده و زشته.

حالا اگه بگی ۱۶۵ یا ۱۷۰ میگن نه اصلا بلند نیستی 

منطق خاصی ندارن بیشتر جوابی رو میدن که اعتماد به نفس طرفو بیارن پایین 

حسود زیاده جدی نگیر

🤣😂😂😂ب ما میگن فنج

😂😂😂😂

🤣😂😂😂ب ما میگن فنج

واقعا کوچولو به نظر میرسیم؟ من نمیدونم از دید یه غریبه چه جوری ام🥴

قد 165 از نظر گوگل متوسط هست 

ولی از نظر اطرافیان ما هم کوتاه هست تقریبا،چون خودشون خیلی بلندن،مثلا تو فامیل ما دختر 13 ساله 175 سانت قدشه،پسرا که هیچی،12 سالگی 180 🥲🥲🥲(فقط من 167 ام بینشون همین

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید