2777
2789

یکسال پیش دیدم دوستم زده بود لباس نازک تنش بود خیلی ببخشد اصلا از حالتش که انقدر بالا بود و یکجورایی گرد و بالا وایساده بود خوشم نیومد 

ولی یکسریا میبینم خیلی سینه هاشون زیر لباس خوش فرم وامیسته میخوام بدونم اونا چی استفاده میکنن 

و کلا سوتین اسفنجی برای چه سایزی خوبه؟ و چه حالت سینه ای؟ اگه فاصله بین سینه زیاد باشه خوب وامیسته یا نه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سایز های بزرگ هم حتی میپوشن و خب محدودیت نداره از این لحاظ بله اگه فاصله خود سینه با سوتین زیاد باشه خیلی بده باید سایز کاپش مناسب باشه من خودم بیشتر واسه لباس مجلسی یا کت میپوشم چون خیلی سینه ندارم 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

منم میپوشم ولی آنچنان زیاد تاثیر نداره برای بزرگ نشون دادن 

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

خوبه ولی همیشه نباید پوشید عرق میکنه سینه ها کوچیک میشن .فقط برای زیر لباسای مهمونی و... خوبه . و اینکه نباید سایز خود سینت بخری باید یکی دوسایز اینارو بزرگتر بخری بپوشی