2777
2789
عنوان

خاستگاری

503 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من ۲۱ سالمه و یه خاستگار برام اومده که دو سال ازم بزرگتره وقتی باهاش حرف زدم متوجه شدم بعضی از عقایدش مثل منه، چهرش هم خوبه، پسر خوبی بنظر میرسه و خانوادش هم خوبن چون بابا و مامانم با پدر و مادر اون پسره ۲۰ ۳۰ ساله رفت و آمد دارن و همو میشناسن، اما قد پسره یه ذره از من بلند تره، من یکی از ملاک هام برای همسر آیندم این بود که قد بلند باشه اما خوب این پسره نیست اینجوری 

اما همه چیش خوبه

چیکار کنم بنظرتون

میشه راهنماییم کنید

واقعا سردرگمم، از یه طرف میگم این روزا پسر خوب کم پیدا میشه که هم با ایمان باشه و با خدا، هم عقایدش مثل من باشه هم خانوادش خوب باشن

حقیقتا من دانشجوام و خوابگاهیم میترسم نظرات بقیه روم تاثیر بذاره....

عزيزم اگه همه چيش بهت ميخوره كه خوبه. قد هم اونقدر مهم ني. باز حداقل ازت بلندتره. بنظرم ايراد الكي داري ميگيري. 

با هم خوابگاهيات و اينا هم مشورت نكن كه بدبختت ميكنن. 

كلا فقط از بزرگترا و خانوادت و چارتا ادم عاقل كمك بگير

🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم اگه همه چيش بهت ميخوره كه خوبه. قد هم اونقدر مهم ني. باز حداقل ازت بلندتره. بنظرم ايراد الكي د ...

واقعا نیاز داشتم یکی بهم این حرفا رو بگه‌‌‌...

آبجیم گفت اگه یه ذره دو دلی قبول نکن، چون الان که بع این فکر میکنی تو زندگیتم همش بهش فکر میکنی...

بابا و مامانمم میگن هرچی تو بگی 

و اونام راهنماییم کردن و حرفای شمارو زدن

واقعا نیاز داشتم یکی بهم این حرفا رو بگه‌‌‌...آبجیم گفت اگه یه ذره دو دلی قبول نکن، چون الان که بع ا ...

ان شاءالله كه خيره عزيزم. 

اميدوارم حرفام كمكت كرده باشه

ولي كلا سخت نگير. 

واقعا تو اين دوره و زمونه پسر خوب و پاك كمه. 

قدرشو بدون😘

🫠
طبیعیه این ترس و احساس با خانواده فقط مشورت کن نه دوست و رفیق فقط خانواده خیر خواه شماست رفت و آمد ک ...

درسته حرفاتون همینکارو میکنم

ممنونم ازتون

نمیدونم چرا خیلیا رو میبینم خیلی راحت ازدواج میکنن

حتی با پسری که نمیشناسنش

مثلا دختر همسایمون با پسری که کار نداره و دختر باز بوده ازدواج کرد چند روز پیش دختره ازم کوچیکتره 

و حتی دختر خاله ها و دختر عمو هام

ولی نمیدونم چرا من اینجوریم به همه چیز خیلی فکر میکنم و همه چی برام سخته