2777
2789
عنوان

با داشتن آندومتریوز باردار شدم

8310 بازدید | 38 پست

سلام دوستان . خواستم تجربه خودمو باهاتون به اشتراک بذارم تا بتونم هرکس که مشکل منو داشته نا امید نشه و ادامه بده

من 37 سالمه و سه ساله ازدواج کردم

از 6 سال پیش در تخمدان چپم کیست آندومتریوز داشتم که به 9 سانت رسید و یکبار عمل کردم.

ولی بعد ازدوسال دوباره ایجاد شد و به 6 سانت رسید. منم داشت سنم میرفت بالا و نگرانی هام بیشتر می شد. هر دکتر و متخصصی میرفتم می گفتن سریع برو عمل کن و باید لوله و یک تخمدانتو دربیاری.. هرروز استرسم بیشتر میشد. آخرین دکتر بهم قرص های رویال ژلی داد که با داروهای تقویت تخمدان اووهیل تداخل پیدا کرد و باعث شد کهیر بزنم. پوستم به شدت بهم ریخت با خارش شدید. تمام قرص ها رو قطع کردم و رفتم سراغ دارو گیاهی. انقدر مستاصل و درمانده بودم که فقط از خدا میخواستم راهی جلو پام بذاره. یک ماه پیش رفتم کیلینیک ناباروری ابن سینا که بهم گفتن هر دوتا تخمدانت درگیر اندومتریوز شده.. باید تخمک کشی کنیم بعد جنین تشکیل بدیم و کیستت رو دربیاریم. بعد انتقال جنین بدیم برات. که باور کنین می خواستن خدا تومن سرکیسه م کنن. انقدر اون روز گریه کردم و حالم بد بود .چون جواب آزمایش مورفولوژِی همسرمم 100% نرمال نبود. 

تا اینکه بلاخره تصمیم گرفتم پیش یه ماما برم که از دوسال پیش می شناختمش ولی هیچوقت جدیش نگرفتم. ایشون طب سنتی هم کار می کرد. 

من پیش این ماما شروع کردم به درمان کهیرم. کپسول های گیاهی کبد و حب کیست، کپسول بره موم، و مرتب عرق کاسنی شاتره می خوردم چون کبدم به شدت گرم شده بود. در کنارش گفت که باید اصلاح سبک انجام بدی.. که منم شروع کردم به حذف کلیه شیرینیجات و هرچیزی که قندوشکر داشت. حذف فست فودو هرچی نگهدارنده داره. این ماما بشدت آرامش بهم داد و پیش ایشون ماساژ و بادکش میرفتم. هم کل بدن و هم زیر شکم. 

4-5 ماه گذشت و در حالیکه اصلا و ابدا فکرش هم نمیکردم دیدم یکماه گذشت و پریود نشدم. عصبانی شده بودم و به ماما پیام دادم چرا این ماه من پریود نشدم؟ ممکنه از دارو باشه؟ گفت نه عزیزم برو بیبی چک بزن.. منم خیلی عادی بیبی زدم و دیدم مثبت شد!!! با استرس رفتم آزمایش بتا دادم که جوابش 2000 دراومد!!!  الان متوجه شدم هفته 6 بارداری هستم. ماما گفت کیستت غیرفعال شده و التهاباتت کم شده.  امیدوارم هرکس که منتظره خدا این لحظه رو نصیبش کنه. خواستم بگم شاید نمیدونیدبه یه مواد غذایی حساسین که باعث کیست توی بدنتون میشه. حتما به یک ماما و یک دکتر سنتی مراجعه کنین اگه مشکل تون مثل منه.

خداروشکر عزیزم مبارکه

من تنبلی تخمدان دارم یه سال اقدام کردیم ولی نشد

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خداروشکر عزیزم. منم اندومتریوزم،،یه دکتر که گفت باردار نمیشم،ولی دکتر دیگه گفت حتما زودتر اقدام کن،تازه ازدواج کردم. برا منم دعا کن. خیلی خونریزیم شدیده، همش میرم دکتر‌‌

منم مثل شما کیست آندومتریوز ۹ سانت دارم 

ولی مجردم 

دارم اصلاح سبک رو انجام

میدم

برام دعا بکن 

بتونم حلش بکنم

خیلی خوشحال شدم برات 

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

منم مشکل ذخیره دارم میشه اصلاح سبک رو کاملتر بگی منم ببینم میشه انجام بدم 

در ضمن خیلی خیلی بهت تبریک میگم عزیزم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
منم مشکل ذخیره دارم میشه اصلاح سبک رو کاملتر بگی منم ببینم میشه انجام بدم  در ضمن خیلی خیلی به ...

پیج فلورا تاجیکی رو فالو بکن گلم اونجا هم میتونی با خودش دوره برداری هم همکاراش که هایلات گذاشته 

خیلی کمکت میکنه 

Bardari_flora

منم مشکل ذخیره دارم میشه اصلاح سبک رو کاملتر بگی منم ببینم میشه انجام بدم  در ضمن خیلی خیلی به ...

خیلی خلاصه می نویسم چون مواردش زیاده 

تنظیم خواب .. ساعت 10 تا 10/5 دیگه خواب باشید. 

8 تا 8.5 صبحانه بخور

میان وعده میوه بخور هم 10 صبح هم 5 عصر

هفته ای دوبار نخوداب درست کنین بخورین 

تنفس شکمی عمیق تا می تونین در طی روز انجام بدین . برای رفع استرس عااالیه

قبل از خواب روغن مالی شکم از روز5 تا قبل تخمک گذاری  10دقیقه

بادکش زیر شکم .. از گوگل بزنین نوشته چجوری

جوانه ماش و گندم  2 قاشق در هر وعده ناهار و شام

هرروز بادام درختی پوست کنده 10 الی 15 عدد بخورین

حذف قند و شکر وکیک و شیرینی و هرچی توش شکر داره به جاش از عسل وخرما و مویز وتوت و انجیر وعناب و شیره ها استفاده کنین

حذف روغن های بازاری . بجاش روغن کنجد . البته برای اندومتریوز کنجد خوب نیست. من روغن زیتون مصرف می کردم

حذف رب کنسروی 

حذف تنقلات. حذف فست فود .کافئین و چای محدود مصرف بشه

شیر محلی که خودتون جوشاندین استفاده بشه.

پیاده روی 30 دقیقه هرروز

رقص با آهنگ شاد 30 دقیقه . فقط بخاطر تحرک و ایجاد حال خووب و دور شدن استرس ها

مواد نگهدارنده سمه . هرچی نگهدارنده داره اصلا نخرید.

مصرف سبزیجات. تخم مرغ. کلم بروکلی . و هرچی که سالمه و بیشتر آب پز مصرف کنین. من یه دوره یکماهه رژیم کاهش وزن هم گرفتم که 4 کیلو کم کردم. 

مهمترین مورد کنترل استرسه .. که با یوگا و ورزش و گوش دادن آهنگ شاد و تنفس شکمی عمیق حل میشه. استفاده از گلاب آرامش بخشه.

خیلی خلاصه می نویسم چون مواردش زیاده  تنظیم خواب .. ساعت 10 تا 10/5 دیگه خواب باشید.  8 ...

عزیزم اندو باشی گندم نباید بخوری

عالی نوشتی 

میگم گلم الان کیستت کوچیک شده بعد از اصلاح سبک یا نه؟

عزیزم اندو باشی گندم نباید بخوری عاای نوشتی  میگم گلم الان کیستت کوچیک شده بعد از اصلاح سبک ی ...

آفرین..  یادم رفت. 

حلیم و هرچی که آرد داشته باشه نباید بخوریم. کلا گلوتن برای ما اندومتریوزی ها خوب نیست.

من یه مدت نان جو مصرف کردم.

کیستم کوچکتر شده .التهابات و چسبندگی ها برطرف شده. 

آفرین..  یادم رفت.  حلیم و هرچی که آرد داشته باشه نباید بخوریم. کلا گلوتن برای ما اندومتر ...

خوب خداروشکر گلم

شما چند مدت رعایت کردی کوچیک تر شده؟

چند سانت تغییر کرده؟

من الان هنوز دو سه هفته است که 

شروع کردم 

رژیم غذایی اصلاح سبک 

رو

عزیزم اندو باشی گندم نباید بخوری عالی نوشتی  میگم گلم الان کیستت کوچیک شده بعد از اصلاح سبک ی ...

غذاهای ممنوع برای کیست آندومتریوز:

گندم و آرد گندم 

بیسکوییت کیک و کلوچه و...

پاستا

حلیم

سویا

ترشی

گوشت گوساله 

جگر

بذر کتان

تخمه آفتابگردان

رازیانه

فست فود. قهوه چای سبز .

کاکائو شکلات 

نوشابه های گاز دار

غذاهای خیلی سرد

بادمجان

الویه

قارچ

غذاهای مفید برای کسایی که کیست آندومتریوز دارند:

قرص ویتامین e

قرص ویتامین d , c

کلم بورکلی - سیب- موز- انبه - نارگیل- زغال اخته - مرکبات - کدو - آجیل - انجیر خشک - بادام- دراچین- عسل- فلفل سیاه - شربت سرکه انگبین - ماهی سالمون -فرنی با آرد برنج - امگا 3 - ویتامین گروه b - زرد چوبه 

خوب خداروشکر گلم شما چند مدت رعایت کردی کوچیک تر شده؟ چند سانت تغییر کرده؟ من الان هنوز دو سه هفت ...

من 4 ماهه شروع کردم. کیستم غیرفعال شده که منجر به بارداری شده. حدود 1 سانت کوچک شده. ببین اندومتریوز بیماریه که هیچ وقت خوب نمیشه. فقط میشه غیرفعالش کرد. برای همین دیگه تا آخر عمر باید اصلاح سبک باشیم. اگه رعایت نشه امکان داره کل رحم و کلیه و روده ها رو هم درگیر کنه . فقط ما باید با رعایت این موارد کنترلش کنیم.

من 4 ماهه شروع کردم. کیستم غیرفعال شده که منجر به بارداری شده. حدود 1 سانت کوچک شده. ببین اندومتریوز ...

بله درسته

خوب گلم منم مشکلم همینه حداقل کوچیک بشه ۹ سانت خیلی زیاده 

یعنی الان از شما ۵ سانت شده و شما باردار شدی؟