2777
2789

لطفا چند تا جمله کشنده بگید انگیزه بگیرم درس بخونم

ازون جمله ها که ادم رو داغون میکنه:/

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

اگه نمیخوای چهار روز دیگه مث سگ بیای تاپیک بزنی رتبه ام ال شد بل شد افسردگی گرفتم برم تیغ بزنم رگمو و این چرت و پرتا

بتمرگ درستو بخون

والا خودتو برای یه زندگی جهنمی اماده کن

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیین فردا بیینی دوستات بجایی رسیدم ولی تو هبچ خیلی خیلی حس بدیه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بیشتر ببینید

همونطور که معلمامون گفتن ما دهه هشتادیا هیچ گوهی نمی‌شیم 

(فقط برای سوزوندن)

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید

با جمله های کشنده فقط روحیه ت داغون میشه و بدتر استرس میگیری به جاش جمله های انگیزشی و موفقیت بخواه 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید

برات تو نی نی سایت پختن که اینجایی برو بتمرگ درستو بخون ،اینقدر خانواده رو سرویس کردی که کنکور دارم الآنم اینجایی تو هیچی نمیشی هیچی اینطوری پیش بری

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید