2777
2789

یعنی یه دوتا دختر خاله دارم خواهرن اینا فرقی نمیکنه هر پسری باشه زنم داشته باشه هی میرن جلو اینه تجدید میکنن ارایششونو کلا دوست دارن از همه زیباتر بنظر بیان نکه منظوری روی مردا داشته باشن..حالا دیشب یسر اومده بودن خونه ی ما یه دورهمی ساده همه خودی لباسا خونگی ..اینا لنزو تینتو چتری پرده ایو فلان .. شلوارشم تا ساق بالا ..که سفیدی پاش خدایی دل منو هم میبرد 😂 بعد همسرم یدفعه شد نمک ..انقدر حرفای بیمزه میزد که دلم میخواست خفه ش کنم همه میخندیدن جز من ..هی چند بار با حرص نگاش کردم ولی نگرفت دیگه خودم دست به کار شدم ضایعش کردم چیکار کنم با اخلاقش همیشگی نیست بعضی وقتا جوگیر میشه

نمیدونم چرا خندم گرفت

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان ازاین مردا🤦منکه میشنوم دخترای فامیل اومدن حتی متاهلا دلشوره ی بدی میگیرم. حالا شوهرمن خیلی نگاه میکنه حرفم بزنه مثلا میخادبگه که اربابه من نوکرش. چرا یه مرد فهمیده نصیب ما نشد اخه که توجمع احساس غرور کنیم