2777
2789
کدام تاپیک تگم کن اونجا

اگر پیدا کردم حتما میگم البته که قفل کردن و من نظر ندادم که بتونم پیداش کنم.یادت باشه بهت گفتن اون صلواتو از امضات بردار .با فحش گفتی چیکار به امضام داری....

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پیدا کردم حتما میگم البته که قفل کردن و من نظر ندادم که بتونم پیداش کنم.یادت باشه بهت گفتن اون ص ...

آهان مال دیروز بله کامل گزارش زدم 

کاربریش اسمش ترکیده برگشته بود دو هفته ای تعلیق شد فک کنم

تاپیک میزد با همه هم جنگ داشت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

آهان مال دیروز بله کامل گزارش زدم کاربریش اسمش ترکیده برگشته بود دو هفته ای تعلیق شد فک کنمتاپیک میز ...

شما فحش دادی اون‌تعلیق شد😂بیخیال

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
شما فحش دادی اون‌تعلیق شد😂بیخیال

فحش ندادم عزیز فقط برخلاف میلش نظر داده بودم و کلی آدم شاکی شده بودن از نظرم اما جواب هیچکدوم رو ندادم فقط گزارش زدم تمام

فحش ندادم عزیز فقط برخلاف میلش نظر داده بودم و کلی آدم شاکی شده بودن از نظرم اما جواب هیچکدوم رو ندا ...

تاپیکو بگو تا فحشاتو نشونت بدم..خیلی بی ادبانه نظر دادی.

بیشتر ببینید
تاپیکو بگو تا فحشاتو نشونت بدم..خیلی بی ادبانه نظر دادی.

آره خوشحال میشم فحشامو نشون بدی حوصله کل کل ندارم خدا روزیتونو جای دیگه حواله کنه کاربر ترکیده برگشته تاپیکش هم ی معتاد مزاحمش میشد منم گفتم تا زن پا نده هیچ مردی هیچ کاری نمیتونه کنه 

ی فیلم بی سر وته وبی معنی 

مثلا زن ارسطو اصفهانیه واقعا من تر زدم تو اون کارگردان ونویسنده ک یکم وقت نمیذاره ی بازیگر اصفهانی پیدا کنه ک قشنگ بتونه با لحجه حرف بزنه 

دختره انگار زبونش باز نشده بود چیه آخه اینا میسازن ی مشت دروغ خزعبلات به خورد مردم میدن 

والا سطح طنز پایتخت رو با فیلم هایی مثل ساختمان پزشکان و خانه به دوش ومتهم گریخت وبرره بزنگاه وسه درچهار مقایسه کنید می‌بینید کارگردانش به معنای واقعی کلمه تررررر زده

بخدا در این حد روانیه😐

گزارش میدم میفهمی کی روانیه دو ساعته داری به همه تعریف می‌کنی که من روانیم اما هیچی نمیگم و می‌گذرم شورشو در آوردی

تو تیتراژ که شهاب سنگه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
گزارش بده دیگه همه شناختنت چه موجود کثیفی هستی حتی نی نی یار هم میدونه😂

عسیسم تا دو هفته دگر بدرود