2777
2789

چقدر حرف و حدیث زیاد شده...من تا به حال اتفاق خاصی برام نیفتاده خداراشکر

شده که راننده یکم هیز باشه ولی کار خاصی نکرده

بقیه شونم خدایی با شخصیت و آبرودار بودند

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

نه برای من پیش نیومده واقعا.البته ما اراک هستیم بیشتر امنه.اما دوست دخترخاله ام که تهرانه یه بار تو استوری هاش تعریف کرده بود یه چیزی و به پیشتیبانی اسنپ هم اطلاع داده بود اما اسنپ بی توجه بود و یه چیز دیگه من فعال اخراج مهاجرین هستم و باید بگم متاسفانه مهاجرین وارد اسنپ هم شدن یعنی با ماشین دیگران کار میکنن حواستون باشه اگه راننده اونی نبود که عکسش بود سوار نشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یبار اینو گرفتم نه هیزز بود نه چیزی فقط نبرد مقصد برد بر بیابون پیاده کرد عوضی

😂😂😂😂

عجب بی شعوری بوده...لابد گفت لوکیشن اینجاست، آره؟

منِ دانشجو بعضی وقتا دو دفعه در روز مسافر سوار میکنم اونم تو مسیر رفت و برگشت دانشگاه

اکثرا هم خانم سوار میشن با این اوصاف و قضیه ای که پیش اومده خواستم به خانم ها که سوار میشن بگم درب ماشین رو دوبار باز و بسته کنن، تمام شیشه های ماشین هم پایین باشه صرفا اینکارا بخاطر اینکه احساس امنیت کنن تو ماشینم

بنظرتون کارم درسته؟

دعا کنید لیاقت پیدا کنم شهید گمنام بشم

😂😂😂😂عجب بی شعوری بوده...لابد گفت لوکیشن اینجاست، آره؟

هیچی نگفت از اول تا آخر لال بود من زدم ترمینال آزادی 

اون برد تو یه خرابه پیاده کرد  کرد فکن یه یک ساعتی با ماشین  ترمینال فاصله داشت 

منِ دانشجو بعضی وقتا دو دفعه در روز مسافر سوار میکنم اونم تو مسیر رفت و برگشت دانشگاهاکثرا هم خانم س ...

بله، دستتون درد نکنه

اتفاقا جوونا مطمئنترن به نظرم...من از مردهای میانسال و‌ مسن میترسم

😂😂😂😂عجب بی شعوری بوده...لابد گفت لوکیشن اینجاست، آره؟

نخند ☹️🤣🤣🤣🤣نمیدونی اون روز چه روز گوهی بود مردم یبار دو روز شوکه بودم 🤣🤣

تازه  یه روز قبل هم اینو گرفتم یه جا پیام کرد ده کوچه از مقصد فاصله داشت 🤣

نمی‌دونم نفرین کدوم پدرسگی گرفت🤣

نخند ☹️🤣🤣🤣🤣نمیدونی اون روز چه روز گوهی بود مردم یبار دو روز شوکه بودم 🤣🤣تازه یه روز قبل هم ای ...

نه واقعا ترسناک بوده....

آخه با مزه تعریف کردی خنده م گرفت😂