نه برای من پیش نیومده واقعا.البته ما اراک هستیم بیشتر امنه.اما دوست دخترخاله ام که تهرانه یه بار تو استوری هاش تعریف کرده بود یه چیزی و به پیشتیبانی اسنپ هم اطلاع داده بود اما اسنپ بی توجه بود و یه چیز دیگه من فعال اخراج مهاجرین هستم و باید بگم متاسفانه مهاجرین وارد اسنپ هم شدن یعنی با ماشین دیگران کار میکنن حواستون باشه اگه راننده اونی نبود که عکسش بود سوار نشید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منِ دانشجو بعضی وقتا دو دفعه در روز مسافر سوار میکنم اونم تو مسیر رفت و برگشت دانشگاه
اکثرا هم خانم سوار میشن با این اوصاف و قضیه ای که پیش اومده خواستم به خانم ها که سوار میشن بگم درب ماشین رو دوبار باز و بسته کنن، تمام شیشه های ماشین هم پایین باشه صرفا اینکارا بخاطر اینکه احساس امنیت کنن تو ماشینم