2777
2789
الاغه که بعدش اومد تو سقف یه چی خورد که آکواریوم شکست بچه ها میگن شهاب سنگه

فعلا باید تا شب انتظار کشید که چی بوده ذهن همرو درگیر کرده  

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان حذف تاپیک هست کسی خاست بفرسته پاک کنه

خوب چه ربطی داشت که اینجا نی نی یارو تگ‌کردی.تو یه تاپیکم دیدم کلی فحش دادی به طرف.چته دختر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
همون کاری که شهاب سنگ‌داشت.گفتم که بعد سوراخ شدن سقف یه لحظه یه الاغ رو نشون داد.اگر درست باشه دلیلش ...

شهاب سنگ طبیعی ک از آسمون بیفته ی جایی ولی الاغ غیر طبیعی

بعد از افتادن اون الاغ اومد تو خونه

حالا شایدم شهاب سنگ نباشه ولی الاغم نیست

دیگ فیلمش اینقدرام تخیلی ک نیست

خوب چه ربطی داشت که اینجا نی نی یارو تگ‌کردی.تو یه تاپیکم دیدم کلی فحش دادی به طرف.چته دختر

کدام تاپیک تگم کن اونجا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خاستم اطلاع رسانی کرده باشم🫠

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

شهاب سنگ طبیعی ک از آسمون بیفته ی جایی ولی الاغ غیر طبیعیبعد از افتادن اون الاغ اومد تو خونهحالا شای ...

خوب باشه من گفتم‌اینو دیدم.چقدر جدی گرفتی.بحث میکنی.قطعا یه جیزز هست که داستان داره بعدش سنگ‌داستانی پشتش نیست.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
خاستم اطلاع رسانی کرده باشم🫠

اطلاع رسانی اینه نرمال بگی ساعت حذف تاپیکه

بیشتر ببینید