2777
2789
عسیسم تا دو هفته دگر بدرود

@niniyar     همیشه باعث به هم خوردن تاپیکا میشه

یه بار واسه من تاپیک زد گفت چرا تاپیک زدی به ترکا توهین کردی درحالیکه که اون تاپیک توهینو یکی دیگه زده بود خیلی از کاربرا هم شاهد بودن میتونید هم تاپیک تعطیل شده ایشون و هم تاپیک تعطیل شده منو چک کنید ببینید اصلا من همچین تاپیکی تو عمرم زدم یا نه

کارش همینه بالا هم ببینید کاربر خواننده خاموش گفت که همیشه باعث بهم خوردن جو تاپیکا میشه و میاد الکی فحاشی میکنه

@niniyar همیشه باعث به هم خوردن تاپیکا میشهیه بار واسه من تاپیک زد گفت چرا تاپیک زدی به ترکا توهین ...

کار شما هم از تاپیکاتون کاملا معلومه با همه سر جنگ داری واسه همه تاپیک میزنی که فلانی اله و بله به هیچ جایی هم نمی‌رسی .اصلا چرا من وقتمو واسه حرفهای بی ارزش تو هدر میدم موفق باشی ریپ نزنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار شما هم از تاپیکاتون کاملا معلومه با همه سر جنگ داری واسه همه تاپیک میزنی که فلانی اله و بله به ه ...

فلانی اله بله میخوام چشای چهار تا کاربر باز شه که زن نماها نیان گولشون بزنن لابد خودت هم زن نمایی که سنگشونو به سینه میزنی

کار شما هم از تاپیکاتون کاملا معلومه با همه سر جنگ داری واسه همه تاپیک میزنی که فلانی اله و بله به ه ...

@niniyar   اینم تاپیکی که ایشون واسه من زد اون سری رسیدگی نکردید الان خودتون ببینید و پست بقیه رو هم ببینید که شاهد بودن من تاپیک توهینی نزدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15633716/کاربر-گوربا-خر-من-کاری-به-دعوای-امروزتون-ندارم-ولی?postId=372975252